Spor Burak için Aysal'dan transfer onayı

Burak için Aysal'dan transfer onayı

Paylaş
Burak için Aysal'dan transfer onayı

Gana filelerini havalandırarak formda olduğunu gösteren Burak Yılmaz, adım adım Lazio'ya gidiyor

G.Saray'da şans bulamasa da milli formayla hafta içi özel maçta Gana filelerini havalandırarak formda olduğunu gösteren Burak Yılmaz, adım adım Lazio’ya gidiyor.

Haberin Devamı

İtalyan temsilcisinin başkanı Claudio Lotito önceki gün sarı-kırmızılıların 1 numarası Ünal Aysal’la bir araya gelirken, ikili arasıdaki görüşmelerde ilk ciddi adımlar atılmıştı. Roma ekibinin yetkilileri ‘Son kral’ için 10 milyon Euro’luk bir bonservis bedelini gözden çıkartırken, Aysal “Burak’ın değeri bu kadar düşük olamaz.

Biz 15 milyon Euro istiyoruz. Talep ettiğimiz rakamı verirseniz oyuncumuzu alabilirsiniz” cevabıyla transfere hem yeşil ışık yaktı hem de İtalyanlar’a 15 milyon Euro’da ısrarcı olduğunun mesajını gönderdi.

Teklifi daha sonra 12 milyon Euro civarına çıkartan Lazio cephesi, sarı-kırmızılılardan düşünmek için zaman talep ederken, tarafların hafta içinde en az iki kez daha pazarlık masasına oturması bekleniyor.

Haberin Devamı

BURAK ONAY VERMEDİ

Transferi gerçekleşirse sözleşmesinde yer alan bir özel maddeden dolayı bonservis beledelinin %25’lik kısmı eski kulübü Trabzonspor’a verilecek olan Burak Yılmaz ise Lazio’nun teklifine henüz ‘Tamam’ yanıtını vermedi.

Teknik direktör Fatih Terim’in “G.Saray’dan ayrılırsa yeri dolar” dediği başarılı santrfora, Lazio’nun 5 yıllık sözleşme önerdiği öğrenilirken, yıldız futbolcunun menajeri aracılığıyla yapılan görüşmelerde yıllık ücret konusunda da ortak bir noktada buluşulamadığı gelen haberle arasında.