Ekonomi Bulvar Loft'ta kârınız garanti altında

Bulvar Loft'ta kârınız garanti altında

Paylaş
Bulvar Loft'ta kârınız garanti altında

‘Kar Fırsat Modeli’nin yaratıcısı Akfen İnşaat, Ankara’daki ‘Bulvar Loft’ projesinde yeni kampanyasını başlatıyor. Proje, hem 48 ay vade farksız ödeme hem de 2019 başına kadar yüzde 21 kar fırsatı sunuyor

Ankara İncek’te geçen yıl yapımına başlanan Bulvar Loft, bitiş tarihi olan 2019 başına kadar daire sahiplerine yüzde 21’lik kar fırsatı sunuyor. Daire fiyatları 361 bin liradan başlıyor.

FİYATLAR HİÇ DÜŞMEYECEK


Akfen İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Selim Akın, bu modelin sektördeki diğer firmalar tarafından da örnek alındığını söyleyerek, “Tatil döneminin bitmesiyle satışlar canlandı. Bu yüzden yeni bir kampanya yaptık. Kampanyamızla projede hiçbir zaman fiyatlar geri gelmeyecek. Böylelikle bizden yarın konut alan, bugün satın alandan hiçbir dönemde daha ucuza daire alamayacak” dedi.

3.5 MİLYAR LİRALIK YATIRIM


Selim Akın şimdiye kadar konut projelerinde sınırlı kalan ‘Loft’ markasının alanını genişleteceklerini belirtti. Akın, “Loft markalı 5 projemizde 1 milyar 250 milyon liralık yatırım yapıyoruz. 400 milyon liralık Bulvar Loft ve 200 milyon liralık Bodrum Loft’un yapımı sürüyor. Loft dışında Eskişehir ve Tekirdağ’da ise 1 milyar 750 milyon liralık şehir hastaneleri yapıyoruz. Ayrıca Isparta, Ankara ve Kütahya’da da 135 milyon liralık öğrenci yurtları inşa ediyoruz. Yürüyen inşaat projelerimizin toplamı 3.5 milyar lira” bilgilerini verdi.

KUTU: ANKARA’NIN HİKAYESİ ŞİMDİ BAŞLIYOR


Selim Akın, İstanbul’un gayrimenkulde doygunluk noktasına geldiğini, Kuzey Şehir projesi ve kentsel dönüşüm dışında bir seçeneğin kalmadığını söyledi. Ankara’da ise durumun farklı olduğuna değinerek, “2017’nin ilk 7 ayında lider Ankara. Satışlarda yüzde 12.5 artış var. 84 bin 788 konut satıldı. Bu artış oranı İstanbul’da yüzde 2.5’la sınırlı. Yabancıya satışta da yüzde 24’lük büyüme var. İncek’te 5 yıl önce metrekaresi 2 bin 500 liraya satılan konutlar şimdi 6 bin lira. Ankara’nın hikayesi şimdi başlıyor” dedi.

KUTU: KONUT FAİZLERİNİN İNMESİ ŞART


Konuttaki Loft markalarını yurtdışına taşıyabileceklerini belirten Akın, “Almanya ve ABD pazarlarını inceliyoruz” dedi. Konut kredisi faizlerine de değinen Akın, “Faizlerin bu seviyelerde olması vatandaşı konut alırken inşaat şirketlerine borçlanmaya itiyor. Faizlerin inmesi lazım. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın telkinleri sonrası böyle bir beklenti var” diye konuştu.

Haberin Devamı