A. Yavuz Kocaömer Bugün söz okurlarımızın
HABERİ PAYLAŞ

Bugün söz okurlarımızın

Haberin Devamı

Sevgili okurlarımız, sizlerden çok sayıda mektup, faks ve e-mail aldık. Bu nedenle bugünkü köşemizi sizlere ayırdık ve “Söz sizin” diyoruz. İşte sizden gelen mesajların bazıları...

'Pek çok şeyin farkına vardım'

İlk kez TESYEV’in bursiyerler toplantısına katıldım. Çok eğlenceli ve çok güzeldi, güzel kalbi olan birçok insanlarla tanışıp kaynaştım. Toplantı sıkıcı bir havada değildi, gayet güzel ve ilgi çekiciydi. Yeni farkına vardığım birçok şey oldu. Beni kısıtlayan düşüncelerden vazgeçtim. Mesela orada ‘İnsan isterse asla yapamayacağı iş yoktur. Buna hiçbir şey engel koyamaz’ sözünün tam anlamıyla farkına vardım. O gün aranızda olmaktan çok mutlu oldum. Teşekkürler güzel kalpli insanlar, teşekkürler TESYEV

S. Ş. Dokuz Eylül Üniversitesi Seferihisar Fevziye Hepkon Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik

'Hayırseverlere sesleniyorum'

Yüzde 64 ortopedik engelliyim. 2013 yılında emekli oldum. PTT’den 5 yıllık kredi kullandım. 1 yıllık borcul kaldı. Kimsem yok, kirada oturuyorum. Eşim meme kanseri, 1 yıldır kemoterapiye gidiyor. İş arıyorum ama bulamadım, 4 aydır kiramı ödeyemedim. Bağlı olduğum kaymakamlığa gittim. Emekliyim diye yardım etmediler. Zor durumdayım. Hayırseverlerden yardım bekliyorum.

Not: İlgilenen okurlar 0212 238 71 91 no’lu telefondan bilgi alabilir.

‘Çarşı sesimi duyar mı?’

Uzun yıllardır cezaevindeyim ve çok büyük bir Beşiktaş aşığıyım. 3’üncü yıldızın şerefine Beşiktaş taraftarlarından bana forma yollamalarını istiyorum. Gönderecek olan bütün herkese şimdiden teşekkür ederim. En büyük Kartal.

Hakan Özdemir T Tipi Kapalı Cezaevi B/ 6 Koğuşu / Bolu

‘Yeni bir sayfa açtınız’

3 yıldır TESYEV vakfından burs alıyorum. 3 yıldır yapmış olduğunuz toplantıya katılmaktan büyük zevk alıyorum. Hep içine kapanık bir hayatım vardı, bana yeni bir sayfa açtınız. Gelecekte neler yapabileceğimizi bize öğrettiniz, kendime güvenim sayenizde daha da arttı. Bana böyle bir aile ortamı yaşattığınız için Allah sizden razı olsun.

M. A. A. Çukurova Üniversitesi Beden Eğitimi Ve Spor Yüksekokulu Antrenörlük

'Toplantı çok keyifliydi'

Bu sene 7’nci kez katıldığım geleneksel TESYEV Bursiyerler Toplantısı çok keyifliydi. Toplantı öncesi, konaklama esnasında ve toplantı sonrası eğlenceler kısmında birçok insan tanımak, yeni hikayeler duymak harika bir deneyimdi. Toplantı kısmı ve öncesinde siz değerli TESYEV ailesinin bizlere olan tutumları her zamanki gibi çok samimiydi. Teşekkürler TESYEV.

M. F .Y. Yeni Yüzyıl Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık

'Kitap ve mektup yollar mısınız?'

■ Köşenizi beğenerek takip ediyorum. Sayenizde birçok mahkumun yüzü güldü. 3 yıldır cezaevindeyim. 2 senem kaldı. Bana İngilizce kitap ve spor dergileri gönderebilirseniz sevinirim.

Mustafa Savaş 3 no’lu L Tipi Kapalı Cezaevi C/16 Koğuşu Silivri / İstanbul

■ 35 yaşındayım. Uzun zamandır cezaevindeyim. Buradan bütün insanlara sesleniyorum. Lütfen engelli kardeşlerimize engel olmayalım. Unutmayın her insan bir engelli adayıdır. Buradaki boş vakitlerimi değerlendirmem için kitap ve mektup yollar mısınız?

Murat Karabulut T Tipi Kapalı Cezaevi A-2 Koğuşu Dinar /Afyonkarahisar

■ 45 yaşındayım. 12 yıl daha cezası olan, mağdur bir kader mahkumuyum. Tüm hayırseverlerden kitap göndermelerini rica ediyorum. Mektup arkadaşı olmak isteyen kader mahkumlarından mektup bekliyorum.

Kemal Uysal E Tipi Kapalı Cezaevi B-19 Koğuşu / Çanakkale

■ 24 yaşındayım. 5 yıldır cezaevindeyim. Her ne kadar mahkum olsak da yaşam sevincini kaybetmemiş olup benim gibi düşünen ülkemizin değerli insanlarından mektup ve kitap bekliyorum.

Cevdet Gökhan A 3 Tipi Kapalı Cezaevi Sandıklı / Afyonkarahisar

■ Çok uzun yıllardır dört duvar arasındayım. Buradan herkese sesleniyorum. Mektup arkadaşı arıyorum. Yeni arkadaşlıklara, kurulacak seviyeli diyaloglara ve dostluklara açığım. Mektuplarınızı bekliyorum.

Kadir Tükenmez M Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu A-30 Koğuşu Ümraniye / İstanbul

Sıradaki haber yükleniyor...
holder