A. Yavuz Kocaömer Bugün söz okurlarımızın...
HABERİ PAYLAŞ

Bugün söz okurlarımızın...

Haberin Devamı

Sevgili okurlarımız, sizlerden çok sayıda mektup, faks ve e-mail aldık. Bu nedenle bugünkü köşemizi sizlere ayırdık ve “Söz sizin” diyoruz. İşte sizden gelen mesajların bazıları...

‘Giriş katı bir dairede oturmak istiyorum’

Benim yaşadığım daire 1’inci katta. Ama ben merdiven inip çıkamıyorum. Herkes yardımcı olamıyor. Daha önce giriş katında oturuyordum, ev sahibim çıkardı. Size 3 sene önce yazdım ama sorunlarımı çok dikkate alan olmadı. Yardım için aradıklarını düşündüklerim de dalga geçti. İnsan onurunu kırmadan onun yaşadığı sıkıntıya merhem olamıyorlarsa vaatlerde bulunmasınlar.

‘Daha iyisini tutmak için param yok’

Düz giriş katı bulduk ama maddi durumumum iyi olmadığından tutamadım. Bir de beni koruyup kollayacak bir ailem yok. Hayırsever ve insandan hayır duası alacak, yardım yapacak kişilerin bizlere yardımcı olmasını rica ediyorum. Şimdi oturduğum ev çok rutubetli, sık sık hasta oluyorum. Bulduğum temiz girişli olan evi tutmak için param yok. Allah rızası için hayırseverlerin yardımlarını bekliyorum.

Not: İlgilenen okurlar 0212 238 71 91 no’lu telefondan bilgi alabilirler.

'Mektup arkadaşı arıyorum'

■ Çok uzun yıllardır dört duvar arasındayım. Buradan herkese sesleniyor, mektup arkadaşı arıyorum. Yeni arkadaşlıklara, kurulabilecek seviyeli diyaloglara açığım. Mektuplarınızı beklerim.

Ahmet Büyüközen E Tipi K.C.İ.K. B/5 Koğuşu Ümraniye / İstanbul

■ Ben yabancıyım. 31 yaşındayım. Uzun süredir cezaevindeyim. Gelenim gidenim yok. Mektup arkadaşı arıyorum, bazı ihtiyaçlarım var. 36.5 numara spor ayakkabı ve M beden eşofman takımı rica ediyorum.

Anna Malgorzata Nowak Bakırköy Kadın Kapalı Cezaevi A 8 Koğuşu Bakırköy / İstanbul

'Maddi ve manevi açıdan zordayım'

4 yıldır cezaevindeyim. Maddi, manevi ihtiyaçlarımı karşılayamıyorum. 42 numara spor ayakkabıya, kışlık bota, M beden monta ve eşofman takımına, maddi yardıma ihtiyacım var. Ali Osman Aktaş T Tipi Kapalı Cezaevi D/3 Çilimli / Düzce

‘Gıda, giyim ihtiyaçlarımız için yardım edin’

50 yaşındayım. Yüzde 45 ruhsal engelli olarak 2014 yılı EKPSS (Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı) puanım 67. 2016 yılında yapılan EKPSS’ye köyde yaşadığımdan yetişemedim. Açık Öğretim Fakültesi Adalet Bölümü’nde okuyorum. Benden başka yakını veya bakacak kimsesi olmayan 70 yaşında bir annem var. İç hastalıklarından dolayı yüzde 47 engelli. Annem 2 ayda bir 500 Lira eşi vefat etmiş kadınlara verilen yardımı alıyor. Ben de engelli yardımı alıyorum. Gıda, giyim, ulaşım ihtiyaçlarımız için maddi yardım istiyoruz.

Sadık Akgün / Edirne Tel: 0530 973 71 88 0284 247 43 16

'Kitap gönderin'

■ 7.5 yıldır cezaevindeyim. 5 yıl daha cezam var. Şu an üniversite okuyorum ve kendimi geliştirmek için sürekli çabalıyorum. Koyu bir Trabzonspor taraftarıyım. Değerli okurlardan kitap göndermelerini istiyorum. Bulunduğumuz dert deryasında, dertleşmek ve sohbet etmek isteyen arkadaşlardan mektuplarını bekliyorum.

Tolga Tozlu E Tipi Kapalı Cezaevi Samsun / Canik

■ 1 yıldır cezaevindeyim. Kimsem olmadığı için maddi ve manevi zor durumdayım. Siz büyüklerimden ricam XL beden Beşiktaş eşofman takımı, 44 numara spor ayakkabı ve okumuş olduğunuz kitapları bana göndermeniz. Ayrıca mektup arkadaşı olmak isteyenler yazsın lütfen.

Haldun Korkmaz E Tipi Kapalı C.İ.K. Koğuş C/8 / Antalya

Sıradaki haber yükleniyor...
holder