Spor Bucaspor'da oyuncu 3 kadro dışı

Bucaspor'da oyuncu 3 kadro dışı

Paylaş
Bucaspor'da oyuncu 3 kadro dışı

Spor Toto Süper Lig'de deplasmanda Antalyaspor ile karşılaşacak Bucaspor; Erkan, Sercan ve kaleci Atilla'nın süresiz kadro dışı bırakıldı

Ligde son 4 haftaya düşme hattında giren Bucaspor’da yönetim kurulu dün resmi internet sitesinde yaptığı açıklamayla, kadro dışı bırakılan herhangi bir futbolcunun olmadığını bildirmesinin ardından bugün 3 futbolcunun kadro dışı bırakıldığı açıklandı.

Kulübün resmi internet sitesinde yer alan açıklamada, Medical Park Antalyaspor maçı öncesi Erkan, Sercan ve kaleci Atilla’nın süresiz kadro dışı bırakıldığı, Koray’a da 100 bin lira para cezası verildiği belirtildi.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Bu futbolcularımızın Futbol Federasyonuna yaptıkları başvurunun kulübümüze bugün ulaşması neticesi yönetim kurulumuz öğle saatlerinde bir araya gelerek yaptığı değerlendirmede 3 futbolcumuzun kadro dışı bırakılmasına karar verdi ve kararı Erkan, Sercan ve kaleci Atilla’ya tebliğ etti.

Üç futbolcumuz yarından itibaren A2 takımı ile antrenmanlara çıkacak. Kardemir Karabükspor maçında gereksiz yere kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bırakan Koray’a da yönetim kurulumuz 100 bin TL para cezası verdi.

Türkiye Futbol Federasyonuna futbolcularımızın yaptığı başvuruların serbest kalmaları amacıyla değil, alacaklarının tahsili amacı ile açıldığı görülmüştür.

Futbolcuların alacak miktarları kulübümüz tarafından incelenerek, karşılıklı olarak varılan sonuç doğrultusunda Uyuşmazlık Çözüm Kurulu (UÇK) tarafından karara bağlanacaktır."

Haberin Devamı