Spor Bucaspor'da golcü kalmadı

Bucaspor'da golcü kalmadı

Paylaş
Bucaspor'da golcü kalmadı

Spor Toto Süper Lig ekibi Bucaspor'da, Gaziantespor maçı öncesi forvet hattında sakatlıklar nedeniyle sıkıntı yaşanıyor

Kulübün resmi internet sitesinde yer alan bilgiye göre, Emre Aktaş’ın apandisit ameliyatı olması, Dahmane’nin kasık problemi yaşamasının ardından, Manucho da milli takımda sakatlandı.

Angola’nın, Birleşik Arap Emirlikleri maçında kasığındaki sakatlığı nedeniyle oynayamayan Manucho’nun yarın İzmir’de olacağı ve çekilecek MR’dan sonra tedavisine hemen başlanacağı bildirildi.

Sabah saatlerinde İzmir’e ulaşan diğer forvet oyuncusu Dady’nin ise Cape Verde Milli Takımı’ndan çok yorgun döndüğü için kafilede yer almak istemediği öğrenildi.

A2'DEN HABİB KADRODA

Forvet oyuncusu sıkıntısı nedeniyle A2 takım oyuncusu Habib kadroya dahil edildi. Bucaspor kafilesi bugün, Gaziantepspor maçının oynanacağı Adana’ya gidecek.

Bu arada enfeksiyona bağlı kalp ritm bozukluğu nedeniyle iki haftadır tedavi gören Veli Kızılkaya, dün son kez bir heyet tarafından kontrolden geçti.

Kardiyoloji uzmanı Dr. Murat Özdamar tarafından verilen raporda genç defans oyuncusunun spor yapmasına engel bir duruma rastlanmadığı, ancak düzenli periyotlarla kontrollerini de yaptırmayı ihmal etmemesi istendi. Veli’nin pazartesi gününden itibaren çalışmalara başlayacağı açıklandı.

Haberin Devamı