Spor Bucaspor, Bülent Uygun'un peşini bırakmıyor

Bucaspor, Bülent Uygun'un peşini bırakmıyor

Paylaş
Bucaspor, Bülent Uygun'un peşini bırakmıyor

Bucaspor, Bülent Uygun'un peşini bırakmıyor

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Bucaspor, görevinden istifa ettikten sonra Eskişehirspor ile sözleşme imzalayan teknik direktör Bülent Uygun’un haksız fesih yaptığı iddiasıyla Türkiye Futbol Federasyonu Uyuşmazlık Çözüm Kurulu’na başvurdu.

Kulübün resmi internet sitesinde yer alan açıklamada, yönetim kurulunun, Bülent Uygun’un Eskişehirspor-Bucaspor maçından hemen sonra rakip takımla sözleşme imzalamasını, kendi kurduğu takımı yüzüstü bırakmasını ve hak ettiği paradan fazlasını almasını delil göstererek, duruşmalı dava açılması için Uyuşmazlık Çözüm Kuruluna başvurduğu belirtildi.

Başvuruda, kulübün fazlası saklı kalmak koşuluyla 200 bin lira manevi tazminat davası açtığı, dava dilekçesine ek olarak, Uygun’un Bucaspor-Eskişehirspor maçı öncesinde Eskişehirspor ile anlaştığı yönünde çıkan gazete haberlerini, istifa dilekçesini ve maç sonrasındaki imza haberlerini koyduğu bildirildi.

Eski Bucaspor Teknik Direktörü Bülent Uygun hakkında Bucaspor-Eskişehirspor maçı öncesinde Eskişehirspor’a transfer olacağı yönünde haberler çıkmış, Uygun bu iddiaları yalanlamıştı.

Bucaspor’dan 4 Ekim günü istifa eden Uygun’un, daha sonra Eskişehirspor ile anlaştığı bildirilmişti.

TFF Yönetim Kurulu teknik direktör Bülent Uygun ile Eskişehir Kulübünü, TFF Etik Kurulu’na sevk etmişti.

Haberin Devamı