Mehmet Coşkundeniz Bu yaza damga vuran 10 magazin olayı
HABERİ PAYLAŞ

Bu yaza damga vuran 10 magazin olayı

Haberin Devamı

Bu yaz öyle bir yazdı ki, magazin gündemi hiç bu kadar dolu olmamıştı. İhanetler, boşanmalar, aşklar ve daha niceleri... Yakın geçmişe şöyle bir göz attım ve bu yazın skandal yaratan 10 magazin olayını derledim.

1-MURAT BAŞOĞLU'NUN ENSEST İLİŞKİSİ

Oyuncu ve sunucu Murat Başoğlu, teknede bir kadınla öpüşürken görüntülenince ilk anda olayın basit bir çapkınlık olduğu sanıldı. Daha sonra o kadının öz yeğeni Burcu Başoğlu Kabadayı olduğu iddia edildi. Murat Başoğlu tabii ki reddetti. Ama “Gerçeklerin bir gün ortaya çıkma gibi kötü bir huyu vardır” sözü yine gerçek oldu. Teknedeki kadının, yeğeni olduğu anlaşıldı.

2-MUSTAFA CECELİ'NİN BOŞANMASI VE SELİN İMER İLE EVLİLİĞİ

Şarkıcı Mustafa Ceceli çocuğunun annesi Sinem Gedik’ten tek celsede boşandı. Kısa bir süre sonra Selin İmer ile samimi fotoğrafları ortaya çıktı. Hayranları bu fotoğrafları ortaya çıkaran gazetemize, “Montaj yaptınız” dedi. Ama gerçek yine gizli kalamadı. Mustafa Ceceli aşkını kabul etti ve Selin İmer ile evlendi.

3-EBRU ŞALLI'DAN ŞOK ÜSTÜNE ŞOK

Manken Ebru Şallı’nın Snapchat hesabından atıldığı iddia edilen çıplak fotoğrafları bomba etkisi yarattı ama kendisi “Bana ait değiller” dedi. Ebru Şallı bu yaz bir skandalın daha kahramanı oldu. Bodrum’da plajda el ele görüntülendiği sevgilisi Uğur Akkuş’un evli olduğu ortaya çıktı.

4-FATİH TERİM'İN MEKAN BASMASI

Türkiye (Eski) Futbol Direktörü Fatih Terim, Alaçatı’da damadının mekanının yanındaki Adana Yüzevler Kebapçısı’nı bastı. Sandalyeler havada uçuştu. Yüzevler’in sahibi Selahaddin Aydoğdu, “Dövdük gönderdik” dedi. Fatih Terim, Selahaddin Aydoğdu’nun ailesi hakkında küfürler ettiğini öne sürdü. Olayın üzeri küllenmeyince Fatih Terim görevinden istifa etmek zorunda kaldı.

5-SILA-AHMET KURAL İLİŞKİSİ

Bu yazın başında ortaya çıktı. Ne Sıla hayranları ne de Ahmet Kural hayranları ikiliyi birbirine yakıştırabildi. Sıla kadın haklarına, hayvan haklarına, doğaya, insana karşı duyarlı. Ahmet Kural’ın ise 2014’te bir barda karşılaştığı eski kız arkadaşının parmağını kırması henüz unutulmadı.

6-ADRIANA LIMA-METİN HARA 'OLAYI'

Duyanların önce inanmadığı, sonra da “Reklam aşkıdır canım” diye burun kıvırdığı bu ilişki yaza damgasını vurdu. Metin ile Adriana’nın Bodrum’daki tatilleri an be an izlendi. Adriana ülkesine dönünce ayrıldıklarına dair söylentiler çıktı. Ama Adriana, “Ben mutluyum, bizim aşkımız devam ediyor” dedi, dedikoducuları susturdu.

7-TUBA BÜYÜKÜSTÜN-UMUT EVİRGEN AŞKI

Eşi ve ikizlerinin babası Onur Saylak’tan ayrılan Tuba Büyüküstün, İstanbul’daki ‘Gizli Kalsın’ kulübünün sahibi Umut Evirgen ile aşk yaşamaya başladı. Ama ilişkileri gizli kalamadı. Bir gazeteci fotoğraflarını çekince, Umut Evirgen’in korumaları gazeteciyi tehdit edip fotoğrafları sildirdi. Umut Evirgen bu yüzden hapse girdi, bir ay yatıp çıktı.

8-DENİZ SEKİ'NİN Nİ'ŞANSIZLIĞI'

Üç yıl hapis yattıktan sonra tahliye edilen Deniz Seki’ye cezaevi yıllarında en büyük desteği nişanlısı Faruk Salman vermişti. Ancak ayrıldılar. Ayrılığa Faruk Salman’ın kıskançlığının neden olduğu söylendi. Deniz Seki Bodrum’da arkadaşlarıyla gece eğlenmek istemiş, Faruk Salman izin vermemişti. Deniz Seki ısrar edince Faruk Bey ilişkiyi bitirmişti.

9-ÜNLÜLERİN BALKON POZLARI

Önce Sibel Can balkonda bikinili fotoğraflarını çektirdi. Bu fotoğrafların kurgu olup olmadığı konuşulurken Gülben Ergen, Hülya Avşar ve Seda Sayan da bikinili pozlar verdi. Bu ünlülerin hepsi 45 yaşın üzerindeydi. Ama asıl olay, Sibel Can’ın 20 yıl önce çekilen çıplak fotoğraflarıydı. O fotoğrafların nasıl çekildiğinin öyküsü POSTA’da yer aldı ve gündeme damga vurdu.

10-MERVE BOLUĞUR-MURAT DALKILIÇ AYRILIĞI

İki yıl önce evlendiler. Yuvalarının üzerinde karabulutlar dolaştığı haberlerini ikisi de reddetti. Ama ateş olmayan yerden duman çıkmaz. Açıklama Murat Dalkılıç’tan geldi: “Büyük aşk yaşadığım değerli eşim Merve Boluğur’la uzun zamandır kurtarmaya çalıştığımız evliliğimizi üzülerek noktalama kararı aldık.”

Vatan Şaşmaz cinayeti kriminal bir olay olduğu için bu listeye alınmamıştır.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder