Yaşam Bu uygulamayı indirmeden dövme yaptırmayın! ( INKHUNTER)

Bu uygulamayı indirmeden dövme yaptırmayın! ( INKHUNTER)

Paylaş
Bu uygulamayı indirmeden dövme yaptırmayın! ( INKHUNTER)

Özellikle yaz dönemlerinde dövme yaptıranların sayısı artıyor. Eğer siz de dövme yaptırmayı düşünüyorsanız öncelikle bu uygulamayı indirmelisiniz

Uygulama, hem yaptırdığınız dövmeden pişman olup sildirme ihtimalinizi azaltacak hem de daha doğru bir tercih yapmanıza yardımcı olacak.

Çoğu insan dövmenin üzerinde nasıl duracağını kestiremediğinden dövme yaptırmaya çekinmiştir. Dövme yaptırmadan önce karar vermekte zorlanıyorsanız bu uygulama sizin için.

INKHUNTER nasıl kullanılır? INKHUNTER nedir?


Mobil cihazlarınıza indirebileceğiniz u basit uygulamada hesap açarak gerçek zamanlı dövme deneyiminde bulunabilirsiniz. Kendi bulduğunuz veya çizdiğiniz dövmelerin fotoğrafını ekleyebilir veya INKHUNTER uygulaması içerisindeki farklı dövme çeşitlerini kullanabilirsiniz. Uygulamanın kullanımı oldukça basittir. Öncelikle dövmenizi seçip uygulamak istediğiniz yere 3 düz çizerek kamerada ki aynı konuma getirin, farklı açılardan fotoğrafını çekerek dövmenin duruşunu gözlemleyebilirsiniz. Aynı zamanda fotoğrafları kaydederek arkadaşlarınızla paylaşmanıza da olanak sağlar.




Ücretsiz olan INKHUNTER uygulaması özellikle dövme tutkunlarının en sevdiği uygulamalardandır. Siz de dövme yaptırma konusunda deneyimli değilseniz veya daha önce yaptırdığınız dövmede hayal kırıklığına uğradıysanız bu uygulama size yardımcı olacaktır. Uygulamaya dair daha detaylı bilgiye INKHUNTER web sitesinden ulaşabilirsiniz.

Haberin Devamı