Gündem Bu ne sevgi ah bu ne ızdırap!

Bu ne sevgi ah bu ne ızdırap!

Paylaş
Bu ne sevgi ah bu ne ızdırap!

Sosyal paylaşım sitesi Facebook'ta tanışan ve evlenmek için İstanbul ve Manisa'dan Giresun'a akrabalarının yanına kaçan iki sevgili, jandarma tarafından yakalanacakları korkusuyla birbirlerini bıçaklayarak intihar etmek istedi

İstanbul’da yaşayan 16 yaşındaki Sercan C. bir süre önce Facebook'ta tanıştığı Manisalı 13 yaşındaki Fatma Nur Ö. adlı kıza âşık oldu.Kendi aralarında evlilik kararı alan iki küçük sevgili, Manisa'da buluşarak Sercan C.'nin Giresun'un Görele İlçesi'ne bağlı Derekuşculu Köyü'nde yaşayan babaannesinin yanına kaçtı.

Haberin Devamı

Bir süre sonra jandarmanın yerlerini tespit ettiğini öğrenen sevgililer, yakalanma korkusuyla odaya kapanıp birbirlerini karın bölgelerinden bıçaklayarak intihar etmek istediler.

BİRBİRLERİNİ BIÇAKLADILAR

Torununa seslenen ancak cevap almayan babaanne Saliha Ceylan, durumdan şüphelenerek odaya girdi. Torunu ile kız arkadaşını yerde kanlar içerisinde el ele tutuşmuş bir şekilde bulan Saliha Ceylan, gördüğü bu manzara karşısında şok geçirdi.

İki küçük sevgili, babaanne Ceylan'ın yardım çağrıları üzerine köy muhtarı tarafından çağrılan ambulansla Görele Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Sercan C.'nin tedavisine Görele Devlet Hastanesi'nde devam edilirken, Fatma Nur Ö. ise ilk tedavisinin ardından Giresun Prof. Dr. İlhan Özdemir Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Her iki yaralının sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

Haberin Devamı

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Hakan KABAHASANOĞLU/GİRESUN, (DHA)