Dünya Bu ne sapıklık!

Bu ne sapıklık!

Paylaş
Bu ne sapıklık!

Katil ve tecavüz zanlısı Kanadalı komutan, kadın iç çamaşırlarıyla sapık pozlar da veriyormuş

Cinayet ve taciz suçlarından mahkemeye çıkarılan Kanada hava üssü komutanı Russell Williams’ın kız çocuklarının yatak odalarına girerek, iç çamaşırlarını çaldığı da ortaya çıktı. Williams, İngiltere Kraliçesi 2’nci Elizabeth’in de aralarında bulunduğu devlet liderlerini uçakla gezdirmişti.

Haberin Devamı

Kanada'nın en büyük hava üssünden sorumlu komutanı Albay Russell Williams, iki kadını öldürmek, ikisine cinsel tacizde bulunmakla yargılanıyor.

Williams’ın evinde 500 kadın iç çamaşırı, bazılarıyla çektirdiği fotoğraflar, ayrıca 11 yaşından küçük kızların yatak odalarından çaldığı çamaşırlar bulundu.

Kanada’nın Ontario şehrindeki Trenton hava üssünün komutanı Albay Russell Williams aynı zamanda 82 haneye tecavüz vakasıyla da suçlanıyor. Williams’ın kurbanlarından biri Kasım 2009’da evinde ölü bulunmuştu. Diğer kadın ise geçtiğimiz ocak ayında kaybolmuştu. Williams hakkında ilk 25 yılı affedilme olanağı olmaksızın ömür boyu hapis cezası isteniyor.

Maaşını tıkır tıkır alıyor

Kanada Genelkurmay Başkanı General Walt Natyncyzak, “Williams tüm Kanada halkı kadar Kanada Silahlı Kuvvetleri’ni de hayretler içinde bıraktı” dediyse de, skandalın, onu ilgilendiren bir boyutu da var. Russell Williams, ilk suç duyurusunun yapıldığı şubat ayında, ordudaki görevinden açığa alınmış; ama içinde bulunduğum ekim ayına kadar da, suçlarını itiraf etmesine rağmen, ordu mensubu olarak kaldığı gibi, aylık en az 10 bin dolarlık maaşını da almaya devam etmiş. Williams’ın kasım ayında ordudan resmen atılması beklenirken, mahkeme sürecinde aldığı maaşı geri ödemek zorunda bırakılıp bırakılmayacağı da merak konusu oldu.

Haberin Devamı

En iyi arkadaşı bir seri katil

Bu ilginç hikâyenin arka planındaysa, değişik bir aile hayatı olduğu anlaşılıyor. Albayın babası David Williams, karısını, yakın bir aile dostu olan Lynette Sovka’yla aldatmış ve daha sonra da eşinden ayrılarak sevgilisiyle yaşamaya başlamış. Bunun üzerine de karısı, David Williams’ın sevgili hayatı yaşadığı Lynette’in kocası Nonie Sovka’yla evlenmiş. Bütün bunları yaşadığında 6 yaşında olan Albay Russell Williams’ın yaşam öyküsüne dair bir başka ilginç ayrıntıysa, Toronto Üniversitesi’nde okuduğu yıllarda, Kanada’nın en ünlü seri katil ve tecavüzcülerinden Paul Bernardo’yla çok yakın arkadaşlık ettiği iddiası.