Türkiye (Son Dakika) Bu nasıl pişmanlık?

Bu nasıl pişmanlık?

Paylaş
Bu nasıl pişmanlık?

Sivas'ta kapısını çaldıkları G.Y.'ye, geçtiğimiz ay evi kendilerinin evi soyduğunu belirtip, pişman olduklarını ve altınları geri getirdiklerini söyleyen 2 kişi, bıçak zoruyla kadının kolundaki bilezikleri gasp etmek istedi

Boğazından ve başından yaraladıkları G.Y.’ye biber gazı sıkan 2 gaspçı kaçtı. Ağır yaralanan G.Y., tedaviye alınırken, polis gaspçıları yakalamak için çalışma başlattı.

Yunus Emre Mahallesi, Saka Sokak’ta eşi V.Y. ile birlikte yaşayan G.Y. evde yalnız olduğu sırada kapı zili çaldı. Kapıyı açtığı zaman karşısında tanımadığı iki kişiyi gören G.Y., karşısındakilerin ne istediklerini sordu.

Eve gelen 2 kişi, kadına ramazan ayında evlerine giren ve altınlarını çalan kişiler olduklarını söylediler. Önce şaşıran G.Y. eve gelen kişilerin pişman olduklarını ve altınları geri getirdiklerini söylemeleri üzerine inanarak içeri aldı.

Eve girdikten sonra G.Y.’ye saldırarak kolundaki altın bilezikleri almaya çalışan 2 gaspçı, başarılı olamadı. Gaspcılar G.Y.’yi çene altından ve kafasının üzerinden bıçakla yaralayıp, gözüne de biber gazı sıktılar. Saldırganların bir anlık dalgınlığından yararlanan ve kendisini mutfağın balkonuna atan G.Y. çığlık atarak çevrede bulunanlardan yardım istedi. Paniğe kapılan 2 gaspçı kaçarak izlerini kaybettirdi.

Komşuları tarafından olay yerine çağırılan ambulans ile Numune Hastanesi acil servisine götürülen G.Y. tedaviye alındı. Çene altına ve kafasına çok sayıda dikiş atılan G.Y.’nin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi. Polis ekipleri G.Y.’nin verdiği eşgal doğrultusunda olay sonrası kaçan 2 gaspçının yakalanması için çalışma başlattı.

Halife YALÇINKAYA/ SİVAS, (DHA)

Haberin Devamı