Cumartesi Postası Bu kış soğuk hava evinize uğramayacak

Bu kış soğuk hava evinize uğramayacak

Paylaş
Bu kış soğuk hava evinize uğramayacak

Kış kapıda... Kışın soğuğunu iliklerinizde hissetmeden yaşamak istiyorsanız seçeneğiniz çok

Enerji ve yakıt tasarrufu yapan, doğalgaz faturasını düşüren farklı özelliklere sahip kombiler, her yere taşıyabileceğiniz, şık tasarımlarıyla dikkat çeken ısıtıcılar ve elinizi sıcak sudan soğuk suya sokturmayacak su sistemleriyle kış keyifli geçecek...

Isıyı her köşeye dağıtıyor

Sinbo’nun birbirinden farklı Infrared ısıtıcıları her ihtiyaca yönelik çözümler sunuyor: Hem kısa zamanda evlerinizi ısıtıyor hem de fiyat avantajıyla bütçenizi zorlamıyor.

Sinbo Infrared ısıtıcıların en büyük özelliği, kış aylarında portatif yapısıyla istediğiniz yeri ısıtması. Tasarımlarıyla dikkat çeken Sinbo Infrared Isıtıcılar otomatik devrilme emniyetiyle yüksek güvenlik donanımına sahip. Tıpkı güneş gibi, ışığın ulaştığı alanlardan ısıtmaya başlıyor ve diğer elektrikli ısıtma sistemlerine göre yüzde 80 tasarruf sağlıyor. Termostat ısı ayarı ile istenilen sıcaklık otomatik olarak ayarlanıyor. Duvara ve tavana kolayca monte edilebilir veya taşınabilir ayaklı seçenekleriyle evinizin her köşesine uyum sağlıyor. Sözgelimi Sinbo Duvar Tipi Isıtıcı iki kademeli sıcaklık ayarı, fan fonksiyonu, aşırı ısınma koruması ve swiming özelliğiyle sıcak havayı bulunduğunuz yerin her köşesine yayabiliyor.

İki faturanız ödeniyor

Üstün teknolojili ürünleri ve servis kalitesiyle dünyanın önde gelen ısıtma soğutma üreticisi Vaillant ekim ayı boyunca hayata geçirdiği ‘doğalgaz faturanızın yarısı bizden’ kampanyasıyla tüketicilerine büyük avantaj sunuyor. Kampanya kapsamında eski cihazını Vaillant kombi ile değiştiren tüketicilerin birbirini takip eden iki ay boyunca doğalgaz faturalarının yarısı Vaillant tarafından ödenecek.

Geleceğin teknolojisini içeren Vaillant’ın yeni jenerasyon kombi cihazları atmoTEC/turboTEC Pro ve Plus, ayrıca ecoTEC Plus yoğuşmalı kombiler hem şık görünümü hem de kullanıcısına sağladığı avantajlarla ön plana çıkıyor.

FERROLI / Kombine çözüm

İtalyan markası Ferroli, ısıtma-soğutma sektörünün öncü firmalarından. Ferroli, şık tasarımlı doğa dostu duvar tipi yoğuşmalı kombisi Econcept Tech ile her türlü konforu bir arada sunuyor. Ferroli, ayrıca Econcept Tech serisini, ücretsiz 5 yıl garanti imkanıyla kullanıcıya ulaştırıyor. Tüketicinin bütçesini düşünen yüzde 17 ilave tasarruflu yoğuşma teknolojisi, 15 farklı emniyet sistemine sahip.

Yüksek performanslı Econcept Tech 5 yıl garantili. Hem de ek ücret ödemeden. Yüzde 109 verimliliğiyle çalışan Econcept Tech serisi tüm kapasite aralıklarında yüksek verim sağlarken premix (ön hava-gaz karışımı) teknolojisiyle de çevreye yayılan NOx ve CO gazlarının salınımını da minimuma düşürerek doğayı koruyor. Güneş enerji sistemleri ile tam uyum sağlayan Econcept Tech, kullanım suyu temininde de yakıt tasarrufu ve ilave konfor sağlıyor. Akıllı LCD ekranıyla arızasını da bildirmesi de cabası.

KLİMAPLUS/ Sıcak su üreticileri ile sıcak su bedava

Artık tüm dünyada trend; daha az enerjiyle daha fazla konfor sağlamak. Bunun yolu da ‘geri kazanım’. Unutulmamalı ki en ucuz enerji, tasarruf edilen enerjidir. Üstelik geri kazanım ve tasarruf ile, atıklar ve salınımlar azaltılmakta. KlimaPlus, Mitsubishi Electric’in en yeni teknolojilerinden, ısı geri kazanım ile soğutma, ısıtma ve sıcak su temini ihtiyaçlarının aynı anda ve tek bir sistemle çözümünü uygulamaya başladı.

Bu yeni sistemle evinizi, binanızı, otelinizi, restoranınızı soğutmak için para harcadıktan sonra bir de sıcak su hazırlamak için ekstra para ödemenize gerek kalmayacak. KlimaPlus-Mitsubishi Electric’in yeni ticari tip sıcak Su Üreticilerinin (Booster ve Hex üniteleri) 70 derece akış sıcaklığı sağlayabildiğini ve ticari binalara enerji verimli sıcak su sağlamada ideal bir çözüm sunduğunu da hatırlamakta yarar var.

UFO/ Yaz-kış tatil havası

Isıtma ve soğutma sektöründeki faaliyetlerine 30 yıl önce başlayan UFO, asıl çıkışını 1998’de, firmanın tasarımı ve üretimi olan özel helezonik sargılı ısıtıcı elemanlar ile orta dalga IR ısıtıcılarla yakaladı. UFO ürünleri, kısa zamanda tüketicinin yoğun ilgisiyle karşılaştı. Ekonomik, verimli ve çevreci bir ısıtma aracı olarak tanınan UFO, geleneksel ısıtma sistemleriyle kıyaslandığında yüzde 80’e varan oranlarda daha verimli ısınma imkanı sunuyor.

Yenilenebilir enerji kaynaklarından elde edilebilen ve atığı olmayan tek enerji türü olarak bilinen elektriğin kullanıldığı ısıtıcılar üreterek ısınma ihtiyacına çevreci çözümler sunan UFO, 27 saniye gibi kısa ısıtma süresi kadar, sağlıklı ve homojen ısıtmasıyla da tercih edilen marka haline geldi.

BAYMAK/ Pahalı enerjiye karşı yoğuşmalı kombi

Isıtma cihazlarının ürettiği atık gazlarda, hissedilen enerjinin yanında gizli enerji de vardır. Bu enerji, yanma sonucu ortaya çıkan su buharının içinde gizlidir. Konvensiyonel ısıtma cihazlarında su buharındaki enerji, atık gaz ile birlikte, kullanılmadan bacadan atılır. Yoğuşma tekniğine göre çalışan cihazlarda ise eşanjörde hissedilen enerjinin alınmasının yanı sıra, atık gaz soğutulmaya devam edilerek sıcaklık yoğuşma noktasına kadar düşürülür. Böylece atık gazın içindeki su buharı yoğuşur ve ortaya çıkan enerji suya aktarılmış olur.

Buharı yoğunlaştıran özel ısı eşanjörü ile yoğuşmadaki gizli ısı bacadan geri kazanıldığı için, yoğuşmalı cihazlar geleneksel cihazlara göre daha verimlidir. Anlaşılacağı üzere, yoğuşma, sıcak kullanım suyu ve ısıtma suyu elde etmede kullanılan, son yenilik. Yoğuşma teknolojisi, geleneksel ısıtma sistemlerine göre yüzde 20 enerji tasarrufu sağlıyor. Üstelik, çevre bilinci açısından da büyük öneme sahip. Pahalı enerji ile savaşan Baymak, doğalgaz faturasını düşürmenin adresi olan yoğuşmalı kombileri tüketicilerin beğenisine sunuyor.

BUDERUS/ Eski kombini getir yenisini avantajlı al

Isısan; Buderus markalı yüksek kaliteli ürünlerin pazarlama, dağıtım ve servisini gerçekleştiriyor. Bir süredir de ısıtma sektöründe Türkiye’nin önde gelen markalarından olan Bosch kombi cihazlarının satış, pazarlama ve servis faaliyetlerini üstlenen Isısan’dan harika bir kampanya: Isısan, “Markası ne olursa olsun eski kombinizi getirin, uygun fiyatlarla Buderus sahibi olun” diyor.

Yoğun ilgi üzerine kombi yenileme kampanyası 30 Ekim 2010 tarihine kadar uzatıldı. Eski kombisini getiren herkes, yüksek verimli ve uzun ömürlü Buderus kombilere 560 Euro’dan başlayan fiyatlarla sahip olabiliyor. Buderus kombiler, yüksek verim ile düşük miktarda yakıt tüketimi sağlayarak hem doğayı hem cebinizi düşünüyor. Akıllı kumandası sayesinde istenen sıcaklığın ayarlanmasını garanti ediyor.

Oda sıcaklığına göre işletme ve hassas oda sıcaklık kontrolü ile düşük miktarda yakıt tüketimini destekleyen Buderus kombiler; uzun ömür, sessiz çalışma özelliği, tam emniyet sistemi, düşük gaz basıncı veya voltajlarda sorunsuz olarak çalışabilme ayrıcalığı ile dikkat çekiyor. Pratik ve kolay montajı ile kullanıcıları memnun eden Buderus kombinin, kampanya dahilinde “klasik” ve “yoğuşmalı” çeşitleri var.

(Bu yazı 23.10.2010 tarihi Cumartesi Postası'ndan alınmıştır.)

2

Haberin Devamı