Tuncay Hoş Bu kez olmadı
HABERİ PAYLAŞ

Bu kez olmadı

İstanbul Belediye, Bursaspor’u iyi etüt etmiş. İstanbul ekibi Marcin Kus ve Ekrem ile kanatları iyi kapatarak liderin bu bölgeden etkili olmasını engelledi. Böyle olunca oyun orta alana sıkıştı kaldı. İlk yarıda top kayıplarının çok olması, oyun kalitesinin ve temponun düşmesine neden oldu. Bursaspor devrenin sonuna doğru Volkan Şen’in kişisel becerisiyle gole çok yaklaştı, ancak genç oyuncu bitirici vuruşu yapmaktan yoksundu.

[[HAFTAYA]]

Rotasyona giden Ertuğrul Sağlam, sağ bekte Mustafa Keçeli’yi tercih etti. Ancak maç eksiği olduğu için ofansa neredeyse hiç yardım etmeyen Mustafa’nın kanadını boşalttığı bir pozisyonda ev sahibi takımın İbrahim Akın’la golü bulması işten bile değildi. İkinci yarıda Sağlam galibiyet için hamleler yaptı. Son 20 dakikalık bölümde sapır sapır dökülen Ozan’ı çıkarıp Sercan’ı oyuna süren Sağlam, Ekrem’in markajından adım atamayan Volkan’ı sağdan sol kanada kaydırdı. Bursaspor’un ofansif etkinliği arttı, Belediye’nin ise gardı düştü.

Haberin Devamı

Bitime 4 dakika kala Batalla’nın vuruşunda topun direkten dönmesi, Bursaspor adına talihsizlikti. Sonuçta Yeşil-Beyazlılar ligi forse edecek kalitede olduğunu bir kez daha gösterdi. Hakem Abitoğlu, 56’da Kus’un ceza sahası içinde İbrahim’in boğazına sarılarak yere düşürmesine kayıtsız kaldı, Bursaspor’un net bir penaltısını atladı.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder