Gündem Bu kamyondan sağ çıktı

Bu kamyondan sağ çıktı

Paylaş
Bu kamyondan sağ çıktı

Osmaniye'de aynı güzergahta giden kamyona arkadan çarpınca hurda yığınına dönen kamyonda sıkışan sürücü, yaralı olarak kurtarıldı

Adana-Gaziantep otoyolu Şekerdere viyadüğü yakınlarında dün saat 20.30 sıralarında meydana gelen kazada Adana yönüne giden 25 yaşındaki Mehmet Çobanoğlu yönetimindeki 42 YD 984 plakalı gübre yüklü kamyon, aynı güzergahta giden 38 yaşındaki Muzaffer Gedikoğlu yönetimindeki 70 EF 905 plakalı kamyona arkadan çarptı. Çarpışmanın etkisiyle 2 kamyon da bariyerleri aşarak şarampole yuvarlandı.

Uyuduğu için kazaya neden olduğu iddia edilen şoför Mehmet Çobanoğlu ve beraberindeki babası 52 yaşındaki Bekir Çobanoğlu ile diğer kamyon sürücüsü Muzaffer Gedikoğlu yaralandı.

Hurda yığınına dönen kamyonda sürücü ile babası sıkıştı. İhbar üzerine kazaya müdahale etmek için yola çıkan Osmaniye Belediyesi Kurtarma ekibi de yolda maddi hasarlı kaza yapınca, ikinci ekip, olay yerine gönderildi.

Ezilen direksiyon ile koltuk arasında sıkışan sürücü Mehmet Çobanoğlu ile babası yaklaşık 40 dakika süren çalışmanın ardından bulunduğu yerden yaralı olarak kurtarıldı.

Yaralılar, olay yerinde bekletilen sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından Osmaniye Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Yaralıların hayali tehlikelerinin bulunmadığı belirtilirken kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İbrahim EMÜL/OSMANİYE (DHA)