Dr. Haydar Dümen Bu iş kadını üzüyor
HABERİ PAYLAŞ

Bu iş kadını üzüyor

Haberin Devamı

Erkeğin evlilik öncesi tecrübesiz olması ya da mastürbasyonla zamanını geçirmesi evlilikte sorun yaratıyor. Kadına alışamayan, eşinden kaçan erkek kadını cinsellikten soğutuyor. Beyler, geleceği düşünüp öyle yaşayın mutluluk herkesin hakkı...

BÖYLE SORU YOK!

Hem küçük hem ince


Cinsel organımı hem küçük hem ince buluyorum. Büyütmenin ve kalınlaştırmanın yolu var mı? RUMUZ: MUTSUZ

CEVAP

Büyümez değerli okurum. El, ayak, kafa, kol, bacak, parmak, göz nasıl büyümüyorsa o da büyümez. Zaten yapısı gereği de biraz sahtekar, nazlıdır. Bazen 1-2 santim kısalarak sahibini de kandırır. Onun hakkındaki karar ise partnerine bağlıdır. Çünkü o yapının kullanıcısı odur. Sana düşen görev, sadece eylemdir. Sen sadece ırgat ve sahip rolündesin. Her konuda olduğu gibi en mükemmeli olsa da nasıl kullanacağını bilmezsen ne mutlu olursun ne de mutlu edersin. Umarım “Bu bana yeter” diyen partnere düşersin, bizi de hayırla yadedersin.

Mastürbasyon daha zevkli

21 yaşındayım. İçimden ilişkiye girmek gelmiyor. Mastürbasyonu çok seviyorum, sorun olur mu?

CEVAP

Değerli okurum, yaratabilir. Güzel eşi yatak odasında beklerken banyoya kaçıp mastürbasyon yapan nice erkekler biliyorum. Çünkü beyninizin bilgisayarı kendine buna programlıyor. Sen o geri dönüşü zor yolun başındasın. Kız arkadaşınla ilişkini sadece seks zevki ile mastürbasyon zevki kıyaslamasına indirgemişsin. Oysa bir kızla el ele tutuşmak, konuşmak, soluğunu hissetmek, ona sarılmak insan ruhunu ne güzel besler. Saydıklarım resmin boyaları ve çizgileridir. Seks ise resim yapanın sadece imzasıdır. Boş bir kağıda imza atmak da bir işe yaramaz.

İlişkiden korkuyorum

29 yaşındayım. İlişkiye girmeye korkuyorum. Çözüm bulur musunuz?

CEVAP

Tabii ki ne demezsin, sen hasta, ben hekim olduğum sürece kafandaki hayaller bile gerçek olsun istersin. Her hasta doktora gider, kimi önünde diz çöker, kimi masaya yatırılır, makine film çeker. Kiminde laborant gelir, kanını alır, kılı kırk yarar, bilmem ne vitamininin mikrogramına kadar ölçer. Göz, kulak, ne kadar varsa uzmanlıkta sistem böyle çalışır. Bize gelince; olgular pratiğe alışır. İki kelimeyle hem sıkıntısını hem de ne istediğini yazar. Bir de senin gibi ilişki trenini kaçırmış olanlar ise rötarlı trene binmek bile geç kalırlar. Ne desem boş, senin de korkun boş. Olayı kadına bırakıver, o da gönlünü etsin hoş!!!

Kız olduğumu söylediler ama...

27 yaşında kadınım. 8 aydır biriyle birlikteyim. Bu dönemde benden hiç kan gelmedi. Geçen hafta 2 kadın doğum uzmanına gittim.İkisi de “Kızsın” dedi. Çok sevindim. Siz ne dersiniz?

CEVAP

Değerli okurum, iki uzman hekime karşı ben ne diyeyim ki? Kızlık zarı onların organik yapı bakımından tam alanları. Üstelik görüyorlar. Işık altında bakıyor ve karar veriyorlar. Bu karar da benim önüme rapor gibi geliyor, ben onaylıyorum.

Sevişirken sertleşme oluyor

33 yaşında kadınım. Eşim 46 yaşında. İlişkiye girdiğimizde penisi sertleşiyor ama hemen iniyor. Bazen de tık yok. 15 senelik evliyiz, eskiden çok hovardaydı, hep o ilaçlardan kullanırdı. Ne yapmamız gerekiyor?

CEVAP

Sevgili okurum, penisi sertleştiren kan dolaşım mekanizmasının ölçümünü yaptıracaksınız. (Renkli penil dopleri) Laboratuvar ve hastenelerde yaptırırsınız. Rapordan sonra kararı biz vereceğiz.

Kız cinsellikten korkuyor

20 yaşındayım. Kız arkadaşım ilişkiye girince korkuyor. Bunun nasıl engelleyebiliriz? Acaba beni istemiyor mu? Sorun penisimden mi kaynaklanıyor?

CEVAP

Değerli okurum, her şey olabilir. Ama neden korktuğunu ayrıntılı yazsaydın iyi olurdu. Benim takıldığım ilişkiye giriyorsanız niye korkuyor? Ama ilişkiye girmek istiyor ve korkuyorsa o başka. Onda da biraz haklı. Demek istediğim penisin galiba boyutlu. Ama her kızda genellikle ilk zamanlar penis korkusu vardır. Neden korktuğunu kendisine sorsana.

Erken boşalıyorum

42 yaşındayım, 12 yıllık evliyim. Evleninceye kadar ilişkiye girmedim. Şimdi eşimle ilişkiden zevk alamıyor, erken boşalıyorum. Düzelmesi için ne yapmam gerekiyor?

CEVAP

Değerli okurum, senin gibi çok erkek var. 15 yaşında ergenliğe ermişsindir. Yaş 42. Arada geçen 27 yıl var. Bir bakıma cinselliğin yarı ömrü. Sen gerilerden işe başlayacaksın. Önce cinselliğe alışacaksın. Nitekim 12 yıllık evlilik de bu alışkanlığı kırmaya yaramamış. Kadına yazık olmuş. Doğa düzeninden sapınca bazı olaylarda geç kalınıyor. Bir uzman size çare bulmaya çalışacaktır.

Zar bozuldu mu?

18 yaşında kızım. Erkek arkadaşımla tam anlamıyla ilişkiye girmedik ama benden epey kan geldi. Zarım bozulmuş mudur?

CEVAP

Sanıyorum bozuldu sevgili okurum.

Kan gelmeye devam etti

20 yaşında kızım. Erkek arkadaşımla birlikte olduk ve çok kan geldi. Önce kızlık zarımın bozulduğunu düşündük ama daha sonraki ilişkilerde de kan geldi. Acaba kan gelmesinin nedeni ne olabilir?

CEVAP

Sevgili okurum, kızlık zarının kanadığını sanıyorum. Bazı kadın ve kızlarda öyledir. Kanama birkaç ayda sürebilir. Vajinanın kasılması ya da penisin büyüklüğüyle ilgili olabilir. Ama bu durum geçicidir.

Birbirimizden bıkar mıyız?

20 yaşındayım. 1 yıllık bir ilişkim var. Kız arkadaşım 18 yaşında. Bizim son 3-4 aydır yakınlaşmalarımız oluyor. Acaba bundan bıkar mıyız diye düşünüyoruz. Çünkü evlilik en az 5 yıl sonra gerçekleşir. Ne dersiniz?

CEVAP

Değerli okurum, bıkarsın yavrum. Bir atasözümüz vardır; ‘bal yiyen baldan, yar yiyen yardan bıkar’ diye. Sizin ciddi bir yardıma ihtiyacınız var. Bir akıntıya kapılmış gidiyorsunuz. Daha çocuksunuz. Bütün sorunlar bitti de bunlar mı kaldı? Sevişiyorsanız sevişin. İlerde bıkarsanız bıkın. Evlenirseniz evlenin. Ne olacağını ben nereden bileyim. Bildiğim şey ikiniz de yanlış yoldasınız.

Boyu yeterli mi?

18 yaşında, 90 kiloyum. Penisimin küçük olup olmadığını öğrenmek istiyorum. Cinsel organım erekesiyon halindeyken 11-12 santim. Sizce bu boy iyi mi?

CEVAP

Değerli okurum, iyi yavrum, iyi. 2 santimi kasık yağları yutuyor. Kilo verdiğinde o görüntüye 2 santim de katılınca seninki mükemmel olacak. Birazcık iştahını yani çeneni tutuver. Kısa yoldan sağlığın da kurtulur, mutlu da olursun.

Dudaklar çok büyük

32 yaşında, boşanmış bir kadınım. Sorunum cinsel organım. Dudakları çok büyük ve bu durum beni çok üzüyor. Bu konuda ne yapabilirim?

CEVAP

Sevgili okurum, hiçbir şey yapamazsın. Ameliyatla küçültebilirsin. Ama gerek yok, çünkü erkeklerde bu konuda seçici değiller.

Ya memnun edemezsem?

24 yaşındayım. 5-6 senedir her gün 2-3 sefer mastürbasyon yapıyorum. Bundan kurtulmak istiyorum. Evlendikten sonra eşime yeterli olamamaktan korkuyorum.

CEVAP

Değerli okurum, mücadeleye devam. Belki birkaç yıla yakın böyle sürebilir. Mutlaka başaracaksın.

GÜNÜN SÖZÜ

İftira yalanın çocuğudur. Bu nedenle kanı bozuktur. HH.DD.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder