Mine Ayman Bu hafta aşkta ani gelişmelere dikkat!
HABERİ PAYLAŞ

Bu hafta aşkta ani gelişmelere dikkat!

Haberin Devamı

16 – 22 HAZİRAN HAFTASI

Merhaba, haftaya Ay’ın Kova burcundaki etkisi ile enerji dolu bir başlangıç yapabilir ve kendimizi daha özgür hissedebiliriz. Eğer özgürlüğümüzün kısıtlandığı durumlar varsa huzursuz olabilir ve asi davranışlarda bulunabiliriz. Planlarınızın ve beklentilerinizin gerçekleşeceği güzel bir hafta yaşamanızı diliyorum.

16 Haziran Pazartesi & 17 Haziran Salı; Ay Kova burcunda ilerlediği için burcu ya da yükseleni Kova, Terazi ve İkizler olanlar kendilerini daha keyifli ve şanslı hissedebilirler. Ay Kova burcundayken özgürlüğümüze çok düşkün olur ve asi bir tavır takınabiliriz. Beynimiz çok hızlı ve iyi çalışacağı için birçok zor konuyu çözebiliriz. Geleceğe dair planlar yapabilir ve gelecekle ilgili tahminlerde bulunabiliriz. Teknoloji ile ilgili gelişmeleri takip edebilir ve en yeni ürünleri alabiliriz. Aşk hayatımızda da ani gelişmeler yaşayabilir, hızla gelişen çılgın bir ilişkinin içinde kendimizi bulabiliriz. Her türlü çılgınlığa açık olabilir ve yeni deneyimler yaşayabiliriz. Salı günü saat 13:05 itibariyle iletişim gezegeni Merkür İkizler burcunda geri hareketine devam edecek ve iletişim dünyamızda beklenmedik durumlar gerçekleşecek. Randevularımıza ve anlaşmalarımıza çok dikkat etmemiz gereken bir dönemdeyiz, özellikle aldanmalara ve yanlış anlamalara karşı hazırlıklı olmalıyız!

Ay Kova’dayken dikkat edilecek durumlar;

*Güneş yanıkları ya da rüzgar çarpması.
*Aşırı yürüyüş.
*İştah ve kilo artışı.
*Tartışmalar.

Bu hafta, Pazartesi ve Salı günleri “mor” rengini hayatımıza bir şekilde sokmaya çalışalım. Ay Kova’dayken kıyafetimizde ya da aksesuarlarımızda bu rengi kullanmamız bize enerji ve çekicilik verecektir.

18 Haziran Çarşamba & 19 Haziran Perşembe; Ay Balık burcunda ilerlediği için burcu ya da yükseleni Balık, Akrep ve Yengeç olanlar kendilerini çok daha güçlü hissedebilirler. Ay Balık burcundayken daha hassas ve duygusal olur, çabuk kırılıp kabuğumuza çekilebiliriz. Hayal dünyamıza dalabilir ya da meditasyon yapabiliriz. Hislerimiz çok güçlü olacağı için içimize doğan şeyler gerçekleşebilir ve rüyalarımızda önemli mesajlar alabiliriz. Romantik, sevgi dolu ve uyumlu olacağımız için sevdiklerimizle güzel vakit geçirebiliriz. Küs ya da kavgalı olduğumuz biriyle barışmak için çok uygun bir gün, empati yapmamız ve anlayışlı olmamız daha kolay olabilir.

Ay Balık’tayken dikkat edilecek durumlar;

*Tembellik ve dalgınlık.
*Keyfe ve lükse aşırı düşkünlük.
*Alkol, nikotin, kafein gibi uyarıcı maddelere aşırı düşkünlük.
*Aşırı yemek yeme isteği ve sonucunda kilo alma durumu.
*Her türlü bağımlılık; ilaç, bilgisayar oyunları, sosyal paylaşım siteleri…

Bu hafta Çarşamba ve Perşembe günleri hayatımıza mor ya da kırmızı renklerini bir şekilde sokmaya çalışalım. Ay Balık’tayken kıyafetimizde ya da aksesuarlarımızda bu renkleri kullanmamız bize enerji verecektir.

20 Haziran Cuma & 21 Haziran Cumartesi; Ay Koç burcunda seyrine devam edecek, burcu ya da yükseleni Koç, Aslan ve Yay olanlar kendilerini çok daha keyifli ve şanslı hissedebilirler. Ay Koç burcundayken enerjimiz yenilenir, kendimizi çok güçlü ve cesur hissedebiliriz. Hareket halinde olmak isteyebilir, yerimizde duramayıp birçok şeyi aynı anda yapmak isteyebiliriz. Ruh halimiz çocuksu ve meraklı olabilir, deneyimlere açık olabiliriz. Çok çabuk sinirlenebileceğimiz için tartışmalara açık olabiliriz ama çabuk sinirlendiğimiz gibi sakinleşmemiz de kolay olur. Aşk hayatımızda hareket yaşanabilir, yeni bir aşka yelken açabilir ya da var olan ilişkimizde yeni bir heyecan yaşayabiliriz. Cumartesi saat 13:52 itibariyle Güneş Yengeç burcunda ilerlemeye başlayacak ve burcu ya da yükseleni Yengeç olanlar için öne çıkacakları dönem başlayacak. Bu dönemde ev, evlilik ve aile ile ilgili konular daha fazla gündemimizde olabilir.

Ay Koç’tayken dikkat edilecek durumlar;

*Aşırı sinirli olma ve kavgacı ruh hali.
*Acele karar verme.
*Tehlikeli konularda fazla cesur olma ve risk alma.
*Sakarlıklara ve kazalara yatkın olma.

Bu hafta Cuma ve Cumartesi günleri, hayatımıza mutlaka kırmızı rengini bir şekilde sokmaya çalışalım. Ay Koç’tayken kıyafetimizde ya da aksesuarlarımızda bu rengi kullanmamız bize enerji ve çekicilik verecektir.

22 Haziran Pazar; Ay Boğa burcunda seyrine devam edecek, burcu ya da yükseleni Boğa, Başak ve Oğlak olanlar kendilerini daha güçlü hissedebilirler. Ay Boğa burcundayken işlerimizi pratik bir şekilde halledip daha sonrasında kendimize keyifli ve tembellik yapabileceğimiz ortamlar yaratmak isteriz. İşlerimizi toparladıktan sonra yavaşlar ve her şeyi ağırdan almaya başlarız. Keyfimiz her şeyden daha önemli olabilir, lükse ve rahatımıza aşırı düşkünlük gösterebiliriz. İştahımız da açık olacağı için fazla yemek yiyebilir ve kilo alabiliriz! Kokular da çok önemli olacağı için, güzel kokulara karşı zaaf gösterebilir ve kendimize yeni ve özel bir koku alabiliriz. Masaj yaptırmak için de oldukça güzel günler olabilir, sevgiliyle romantik ve tutkulu anlar yaşanabilir.

Ay Boğa’dayken dikkat edilecek durumlar;

*Boğaz ağrısı ve ses kısıklığı.
*Diş operasyonları.
*Gürültü.
*Aşırı yemek ve kilo alımı.

Bu Pazar günü hayatımıza mutlaka “kırmızı” ve “turuncu” renklerini bir şekilde sokmaya çalışalım. Ay Boğa’dayken kıyafetimizde ya da aksesuarlarımızda bu renkleri kullanmamız bize enerji ve çekicilik verecektir.


Sıradaki haber yükleniyor...
holder