Dünya Bu da Kertenkele Adam

Bu da Kertenkele Adam

Paylaş
Bu da Kertenkele Adam

Danimarka'daki dövme festivaline 'Kertenkele Adam'ın yaptığı şov damgasını vurdu

Danimarka'nın başkenti Kopenhag'da, Carlsberg bira fabrikasının eski binasında düzenlenen 'Mürekkep Festivali' büyük ilgi gördü. Dünya'nın çeşitli bölgelerinden vücutlarındaki dövmelerden dolayı tanınmış isimler festivalde biraraya gelince ilginç görüntüler ortaya çıktı.

Festivalde en çok dikkatleri üzerine çeken kişi, The Lizard Man olarak tanınan Teksas'lı Erik Sprague oldu. Erik Sprague, vücudunun tamamını kaplayan dövmeler, ikiye ayrılmış dili, burnundan geçirdiği kalem ve alnındaki deri altına yerleştirilmiş impalantlar ile dikkatleri üzerine topladı.

Erik Sprague, TV 2 kanalının kadın muhabiri Cecilie Frökjaer'in küçük parmağını burnuna sokunca ilginç anlar yaşandı. Erik Sprague festivalde burnundan, boğazından ve kulaklarından geçirdiği metal cisimlerle show yaptı.

Haberin Devamı

Festivalin bir başka dikkat çeken ismi de dünyanın en çok dövmeli kadını olarak isim yapan 51 yaşındaki İngiliz İsobal Varley oldu. Festivali dövme meraklalıların yanısara binlerce Danimarkalı ve yabancı da ziyaret etti. Festivale katılan dövme meraklıları yeni dövmeler yaptırmayı ihmal etmediler. 3 gün süren festivalde dövme gösterileri yanısıra, dövmeyle ilgili belgesel, tarihsel ve sinema filmleri de gösterildi.