Türkiye (Son Dakika) Bu çiftin talihsizliğine inanamayacaksınız!

Bu çiftin talihsizliğine inanamayacaksınız!

Paylaş
Bu çiftin talihsizliğine inanamayacaksınız!

Yok böyle bir şanssızlık! Söz günü kaynanası öldü, nişanda köyü sel bastı, düğüne bir kala amcası öldü, düğünde deprem oldu. Dahası da var...

Murat ve Hakime Akdemir çiftinin talihsizliklerini okuyunca "bu kadar da olmaz" diyeceksiniz. Neler yaşamamışlar ki... Bütün her şey de bir araya gelmeye niyet ettikleri andan yani "sözlenmelerinden" itibaren başlamış.

Haberin Devamı

Söz günü kayınvalide ölmüş. Nişanda köyü sel başmış. Düğüne bir gün kala amcası ölmüş.Düğünde de deprem olmuş. Dahası da var... Murat ve Hakime Akdemir çifti evlenmeye niyet ettiklerinde Van'ın Çaldıran ilçesi Erginler Köyü'nde yaşıyorlardı. Bu güne kadar çift özel günlerinin tamamında felaketler yaşadı. Bu felaketler de genellikle ölüm şeklinde oldu.

DOĞACAK BEBEK ÖZÜRLÜ

"Felaket" çiftin şimdi bir çocukları olacak. Ancak bu konuda da talihsizlik yakalarını bırakmadı. 17 haftalık hamile olan 22 yaşındaki Hakime Akdemir muayene olunca şok yaşadı. Doğacak bebeğin dudağı ve damağı yarık, parmaklarının şekli bozuk, ayak ve kollarında ampütasyona neden amniyotik band sendorumu vardı.

İşte "talihsiz çiftin" bugüne kadar başlarına gelenler:

SÖZ GÜNÜ KAYINVALİDESİ ÖLDÜ

Murat Akdemir, 8 Şubat 2011 tarihinde vatani görevini tamamlayıp köyüne döndüğü gün Hakime Akdemir ile söz yüzüğü takmaya karar verdi. Söz yüzüğünün takılacağından 3 gün önce kayınvalidesi ve aynı zamanda halası olan Halime Ablak hayatını kaybetti.

NİŞANDA KÖYÜ SEL BASTI

Sözlenen çift bu şoku üzerlerinden attıktan 3 ay sonra adetleri gereği nişan yapmayı karar verdi. Tüm eş dost ve akrabaları köylerindeki evlerine gelirken, büyük bir talihsizlik sonucu bu kez köylerini sel bastı. Murat ve Hakime çiftinin mutlu günleri zehir oldu. Nişana gelen herkes can ve mallarını kurtarmak için sağa sola kaçıştı.

DÜĞÜNE BİR GÜN KALA AMCASI ÖLDÜ

Özel günlerinde talihsizlikler yaşan çift düğün tarihi olarak da 23 Ekim 2011 tarihini belirledi. Mutlu günlerine ulaşmak için tüm hazırlıklar yapılırken düğüne bir gün kala hasta olan amcası Aydın Akdemir hayatını kaybetti. Düğün evi biranda cenaze evine döndü.

DÜĞÜNDE DEPREM OLDU

Bütün talihsizlikleri üst üste yaşayan Murat ve Hakime Akdemir çiftinin düğün günü olan 23 Ekim 2011 tarihinde ise Van'daki büyük deprem meydana geldi. Deprem sonrası şans eseri yakınlarından ölen ya da yaralanan olmadı.

EŞİ DÜŞÜK YAPTI

Tüm yaşananları geride bırakan Murat ve Hakime Akdemir çifti Konya'ya taşınma kararı aldı. Konya'ya geldiklerinde eşinin hamile olduğu haberi ile biraz olsun gülebilen Murat Akdemir, hamileliğinin 4'üncü ayında eşinin düşük yapması sonucu üzüntü yaşadı.

VE SON TALİHSİZLİK

Hakime Akdemir yeniden hamile kalınca talihlerinin döndüğünü düşündüler. Ancak doktora gittiklerinde bir felaket haberi daha aldılar. Doğacak bebeklerinin dudak ve damağı yarık, parmaklarının şekli bozuk, ayak ve kollarda ampütasyona neden olan Amniyotik Band Sendromu vardı.

Haberin Devamı

Talihsiz çift Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi'nde Prof. Dr. Metin Çapar'a yaptıkları müracaat sonrası, Amniyotik Band Sendromu teşhisi konulan 17 haftalık bebeğe anne karnında müdahale edilerek, bebeğin zarındaki hastalığa neden olan 'Amniyotik bant' başarılı bir operasyon sonrası alındı.

Ultrason altında yapılan ameliyat başarılı geçti. Şansız çift bu kez tıbbın yardımı ile "talihsizlik" zincirini kırmış görünüyor.

Haberin Devamı

İnternethaber

Haberin Devamı