Bilim - Teknoloji Bu cep nasıl böyle duruyor?
Paylaş
Bu cep nasıl böyle duruyor?

Hiç havada duran bir telefon gördünüz mü? Bu ilginç aksesuar ile görmüş kadar olacaksınız...

Ünlü illüzyonist John Stessel'in Jersey'de performans sergilediği Martinka sihir dünyasının sahibi Harry Houdini, Magic Phone Stand (Sihirli Telefon Standı) adında bir telefonşarj standı. Stand, telefon şarj olurken sanki havada duruyormuş izlenimi yaratıyor ve görenleri, ilk bakışta şaşırtmayı amaçlıyor.

"Sihirle ve büyüyle birlikte büyüdüğüm için, hayatımdaki en büyük amacım sihri günlük yaşantının her yerinde kullanmak. Havaya yükselme fikri her zaman beni derinden etkiler. Bu yüzden havada duran bir telefon standının sizi de etkileyeceğinden eminim. Sihri günlük yaşantıda tanıtmak benim için bir sorun haline gelmişti. Biraz dikkat çekici ve eğlendirici fikirlerden en mantıklısı olan masanın üstünde süzülen telefon fikri aklıma yattı ve böylece Magic Phone Stand (Sihirli Telefon Standı) doğdu" diyor Houdini.

Stand için Kicktarter'da bağış toplayan Houdini, işe 8.000 dolar hedefiyle başlamış. Ancak bu rakam, kampanyanın bitmesine henüz 4 gün olmasına rağmen, 28.000 doları geçmiş durumda.

Standın micro USB ve Lightning kablolu iki farklı modeli bulunuyor.

Resimlerle: iPhone ve iPad için en gereksiz 13 aksesuar!

Kaynak: CHIP Online

Haberin Devamı