Gündem Bu bir şaka olmalı!

Bu bir şaka olmalı!

Paylaş
Bu bir şaka olmalı!

Samsun'da ehliyetsiz direksiyon başına geçen Burak Erkak direksiyon hakimiyetini kaybedip bir evin bahçesine girdi ve 4 yaşındaki Pınar Bayram'ı ezdi

DİĞER ÇOCUK KURTULDU

Haberin Devamı

Samsun’da 4 yıl önce 17 yaşında olan Burak Erkak, bir arkadaşının kiraladığı otomobili ödünç aldı. Ehliyetsiz olarak direksiyon başına geçen Burak Erkak, kız arkadaşı E.C.’yi de alıp gezintiye çıktı. Burak Erkak aşırı hız nedeniyle kontrolünü kaybedince bankete çarptı ve yol kenarındaki bir evin bahçesine uçtu. Otomobil bu sırada bahçede oynayan 4 yaşındaki Pınar Bayram ile 3 yaşındaki Ömürcan Birinci’ye çarptı. Ağır yaralanan iki çocuktan Pınar Bayram kurtarılamadı. Burak Erkak tutuklandı.

5 AY TUTUKLU KALDI

5 ay tutuklu kalan Burak Erkak’a, Şubat 2006’da kaza tarihinde yaşının 18’den küçük olması nedeniyle 2 yıl 11 ay 16 gün hapis cezası verildi. İtiraz üzerine Yargıtay’a giden dosya Burak Erkak’ın çocukları koruma yasasından yararlanıp yararlanamayacağının araştırılması için tekrar yerel mahkemeye gönderildi. Dün karar duruşmasına çıkan Burak Erkak “Kız arkadaşımla şakalaşıyorduk, virajı göremedim” dedi. Mahkeme, Burak Erkak’a yine aynı cezayı verdi.

Haberin Devamı

İsmail AKDUMAN/DHA