Pazar Postası Bu bahar ve yaz kadınlar seksi
Paylaş
Bu bahar ve yaz kadınlar seksi

Bu bahar ve yaz kadınlar seksi

Yeni sezonda kadınlar her zamankinden daha seksi. Giysilerde feminen çizgilerin yanı sıra dekolteler, danteller, transparanlar bu bahar ve yaza damgasını vuracak. Elbiseler tüm vücut hatlarını ortaya, pantolonlar bilekleri açığa çıkarıyor. Seksapel gece gündüz devam ediyor. Bu sezon gündüz de dalgalanan kumaşlar, uçuşan tasarımlar, kendini seksi hissetmeyen kadını bile seksi gösterecek türden. Tabii bazılarını giymek için cesaret gerektiğini de söyleyelim. Cesaret isteyen transparan bu sezon hemen her modacının koleksiyonunda var. Alberta Ferretti’den Chloe’ye, BCBG’ye kadar tüm moda devleri transparan bir giysiye imza atmış durumda.

Cesaret gerektiren bir başka detay da kalçalarda biten derin yırtmaçlı şifon elbiseler. Kimin ne kadar cesur olduğunu, bu sezon davetlerde göreceğiz! Dantel her ne kadar masumiyeti ve romantizmi çağrıştırıyor olsa da modacılar için en seksi malzeme aynı zamanda. Birçok modacı danteli bu sezon iç gösterici şekilde kullanmış. İngiltere’de yaşayan Türk modacı Erdem Moralıoğlu da bunlardan biri. Ralph Lauren, Valentino koleksiyonlarında dantel giysilere bu şekilde yansıtılmış.

Şunu da söyleyelim, bu sezon göğüs dekoltesi şart. Renklere gelince; rengarenk bir sezon geçireceğimiz belli. Neon ve parlak renkler bu yaza da damgasını vuracak. Giysiler, ayakkabılar parlak renklerde ve çok seksi. Mor, lila, portakal bu sezon da gözde renk. Ve kırmızı elbette. Seksapelin rengi. Vazgeçilmez seksi kırmızıya bu sezon en çok Lanvin yer veriyor. Muhteşem kırmızı giysiler yaratmış.

Miu Miu, Erdem, Versace de kırmızıdan vazgeçmemiş. Hatta Erdem kırmızı ve danteli birarada kullanmış. Çizgili spor desen bu yaz moda ama seksi görüntünün baştacı leopar saltanatını koruyor. Vahşi desenler her zaman seksi. Tabii ki Cavalli yine bu desenlerden vazgeçmemiş. Givenchy, Louis Vuitton da vahşi hayvan deseni kullanmış.

Bu sezon ayakkabılar ve aksesuarlar da modaya uygun olarak seksapeli tamamlıyor. Bilekleri açık bırakan pantolonlar ve elbiselerin altına bilekten bağlanan yüksek topuklu ayakkabılar çok moda. Platform yine var. Takılar da rengarenk. Uygun takıyla kıyafetinizi tamamlayarak bu bahar ve yaz sokaklarda, davetlerde seksi bir rüzgar estirebilirsiniz.

Seksi giyinmenin kuralları

Seksi giysileri gece kulübünden fırlamış gibi görünmeden gündelik hayata nasıl giyebilirsiniz? İşte seksi giyinmek ama ucuz görünmemek için püf noktaları...

GECE DIŞARIDAYKEN

Arkadaşlarınızla ‘kim daha açık giyinecek’ yarışına girmeyin. Niteliğin nicelikten daha önemli olduğunu aklınızdan çıkarmayın. İşte birkaç ipucu: Siyah sütyen üzerine transparan, ya da file bir gömlek, önü kapalı, arkası açık bir üst...

SPOR SALONUNDA

Spor salonunda fazlasıyla seksi bir kıyafetten daha sinir bozucu bir şey yoktur. Kıvrımlarınızı gösteren, göğsünüzü kaldıran ve karnınızı içeri çeken giysiler en iyisi.

SEKSİ GÖRÜNMENİN ALTIN KURALLARI

1. Her zaman yumuşak, davetkar (dokunması hoş) kumaşlardan yapılan giysiler giyin.

2. Aşırılıklardan uzak durun. Fazla uzun ya da ince gibi... Yırtmaçlar ve iyi kesimli kıyafetler vücudunuzu daha iyi ortaya çıkarır.

3. Kıyafetlerinizi her zaman deneyerek alın, bir beden düşük almaktan çekinmeyin.

4. Fazla ileri gitmekten korkuyorsanız seksi bir kıyafetle daha muhafazakar bir parçayı birleştirmeyi deneyin.

5. Kıyafet üzerinize tam oturmalı. Sütyeninizden ya da pantalonunuzdan fırlayan bir şey olmamalı

Bu yazı 27 Mart 2011 tarihli Pazar Postası'ndan alınmıştır

2

Haberin Devamı