Gündem Bu adam öyle bir şeyini satıyor ki!

Bu adam öyle bir şeyini satıyor ki!

Paylaş
Bu adam öyle bir şeyini satıyor ki!

İşi olmadığı için borç aldığı 6 bin lirayı ödeyemediğini ileri süren 50 yaşındaki Süleyman Güçlü, evinin kapısına 'satılık böbrek' tabelası astı

Kütahya'nın Simav İlçesi’ne bağlı Bahtıllı Beldesi’nde, işi olmadığı için borç aldığı 6 bin lirayı ödeyemediğini ileri süren 50 yaşındaki Süleyman Güçlü, evinin kapısına ’Sahibinden satılık, az kullanılmış böbrek’ tabelası astı.

Haberin Devamı

Bahtallı’daki virane evinde tek başına zor günler geçiren Süleyman Güçlü, geçinmek için 3 yıl önce Hisarbey Tarım Kredi Kooperatifi ve komşularına 6 bin lira borçlandı. Ödeyemediği borçları yüzünden Tarım Kredi Kooperatifi ve komşularının hakkında icra takip işlemi başlattığı Güçlü, yardım için gittiği Simav Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ile Kütahya Valiliği’nden de eli boş olarak döndü.

'AMELELİK DIŞINDA ELİMDEN İŞ GELMEZ'

Yardımlarla ayakta durmaya çalıştığını belirten Güçlü, "Eşim 3 yıl önce vefat etti. Biri kız biri oğlan 2 evladım da zorlukla geçiniyor. Amelelik dışında elimden başka bir iş gelmiyor. Onu da bulamıyorum. Çaresizlik yüzünden böbreğimi satmayı düşünüyorum" diye konuştu.

Haberin Devamı

Organ ticareti yasalara göre suç kabul ediliyor ve bu tür nakiller yapılmıyor.

Mehmet YENEN/SİMAV (Kütahya), (DHA)