Gündem Bozüyük'te kaza: 3 ölü, 5 yaralı

Bozüyük'te kaza: 3 ölü, 5 yaralı

Paylaş
Bozüyük'te kaza: 3 ölü, 5 yaralı

Bilecik'in Bozüyük İlçesi'nde çevik kuvvet polisinin kullandığı otomobil, servis otobüsü ile çarpıştı. Kazada polis memuru ile birlikte 3 kişi öldü

Bozüyük-Eskişehir karayolu Devlet Hastanesi kavşağında gece saatlerinde meydana gelen kazada, Bozüyük İlçe Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvet Şubesi’nde görevli polis memuru 23 yaşındaki Rüstem Kart yönetimindeki otomobil, kavşakta 66 yaşındaki Hilmi Parmaksız yönetimindeki fabrika işçisi taşıyan servis otobüsü ile çarpıştı.

Kazada otomobilin sürücüsü polis memuru Rüstem Kart ile aynı araçtaki Ziya Katrancı (18) ve Umut Bölük (18) olay yerinde öldü. Otobüste bulunanlardan Hayri Usta (42), Nuri Acar (40), Fethi Oktay (37), Yunus Emre Karaman (18) ve Samet Uçar (18) yaralandı.

Yaralılar ambulanslarla kaldırıldıkları Bozüyük Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Ölen polis memuru Rüstem Kart ile Ziya Katrancı ve Umut Bölük’ün cesetleri Bozüyük Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Bilecik Valisi Musa Çolak, Emniyet Müdürü Şuayip Doğanç ve Bozüyük Kaymakamı Oktay Kaya, kaza yerine gelerek incelemelerde bulundu.

Metin KAMBER/Bilecik (DHA)