Gündem Bozdağ'a saldıran kişi serbest: Pişman değilim

Bozdağ'a saldıran kişi serbest: Pişman değilim

Paylaş
Bozdağ'a saldıran kişi serbest: Pişman değilim

'Uluslararası Hacı Bektaş-ı Veli Anma Kültür ve Sanat Etkinlikleri'nde Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ'a saldıran ve adli kontrol şartıyla serbest kalan Hüseyin Satı 'Pişman değilim' dedi

"Uluslararası Hacı Bektaş Veli Anma Kültür ve Sanat Etkinlikleri"nde Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ'a saldıran Hüseyin Satı, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Haberin Devamı

İŞTE BÖYLE SALDIRDI

startFlvPlayer_Posta("divFlvPlayer10738","10738","201308","10738-1.jpg");


Hacıbektaş Polis Merkezinde önceki günden bu yana gözaltında bulunan Satı, sabah saatlerinde polis nezaretinde Hacıbektaş Adliyesi'ne getirildi. Cumhuriyet savcısına ifade veren Satı, ifadesinin ardından nöbetçi mahkemeye sevk edildi. Satı, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Yurt dışına çıkış yasağı konulan Satı'nın, haftada 6 gün imza vermek için polis merkezine gideceği belirtildi.

'PİŞMAN DEĞİLİM'

Hüseyin Satı, adliye çıkışında bir basın mensubunun "Yaptığınız hareketten dolayı pişman mısınız " sorusunu, "Herhangi bir pişmanlığım yok" diyerek cevapladı. Satı, avukatıyla otomobile binerek adliye önünden ayrıldı.

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, önceki gün Nevşehir'in Hacıbektaş ilçesinde "Uluslararası Hacı Bektaş-ı Veli Anma Kültür ve Sanat Etkinlikleri"nin açılış törenindeki konuşmasının ardından protokoldeki yerine dönerken, Hüseyin Satı'nın fiili saldırısına maruz kalmıştı.

Haberin Devamı

AA