Dr. Haydar Dümen Boyunuzu aşmayın!
HABERİ PAYLAŞ

Boyunuzu aşmayın!

Haberin Devamı

Kanınız kaynıyor, damarlarınızda aşk dolaşıyor. İlişkiye girmek, bir an önce cinselliği yaşamak için fırsat kolluyorsunuz. Ama bunları yaparken akıllı olun. İsteklerinize ulaşabilmek için kimsenin kalbini kırmayın ve canını yakmayın. Sonra ayağınız takılır, başınıza da büyük işler açılır.

BÖYLE SORU YOK!

Erken boşalıyorum, neden?

29 yaşındayım. Eşimle ilişki sırasında çok erken boşalıyorum. İkincisinde de sertleşme zor oluyor. Ne yapmam gerekiyor?

CEVAP

Değerli okurum, kaç yıldır evlisiniz? Geçmişte kadın deneyimlerin sanırım yoktu. Vardıysa, olay da oldu bittiyle sonuçlandıysa olacağı buydu. Şu ünlü deneme-yanılma yöntemi burada önemli rol oynar. İrade dışı çalışan organlarda şartlanma oluşur. Örneğin; açlık, tokluk, tuvalet ve uyku gibi sistemler sanki saat gibi çalışır.

Erken boşalma bu denemelerde ve gençlik yıllarının acemilik heyecanlarıyla beslenirse gelir tahtına oturur ve kendi bildiğini okur!!! 'Neden erken boşalıyorum, yine mi böyle olacak?' diye düşünmek ise yemeğin apertifi ya da delinin aklına taş getirmek gibidir. Yani onun dediği olur. Bu eylemlerden kadının eli boş kalınca zamanla o da cinsellikten soğur. Sorun uzmanının yardımıyla son bulur. Tedavisi yüzde 90'dır.

Eşim neden zevk almıyor?

26 yaşındayım, birkaç aylık evliyim. Cinsel organım 11 santim, 110 kiloyum. Eşimle ilişkide zevk almadığını söylüyor, sorun ne olabilir?

CEVAP

Sorun birkaç yanlı olabilir değerli okurum. Biz, senden olana, eylemin durumuna sonra da yorumuna bakalım. Önce kilonu 70-80'lere ayarlayalım. Fiziksel aktiviten estetik yapınla beslensin. Yengemizin de içi rahat etsin. Organın boyu normaldir. Ancak kilo verirsen birkaç santim daha uzar. Bu da görüntüde rol oynar. Evliliklerin ilk yılları genellikle böyledir.

Önce cicim ayları, sonra evliliği boğan sicim ayları olabiliyor!!! Eşin kızlıktan kadınlığa geçiş yaptı. Bir kapı açıldı, bir başka aleme geçti. Olayın önemi işte burada. Deneyimsiz kıza, kadına bu kapılar gıcır gıcır açılmayabilir.

Usta ellere ve zamana ihtiyaç duyulur. Neyse acele etme ama bil ki 90'lı yaşlara geleceksin. Bu kiloyla 70 yaşına geldiğinde oturduğun yerden zor kalkacaksın. Eğer kilo verirsen ihtiyar delikanlı olacaksın!

Kızlarla ilişkiye girmeyi hayal ediyorum

25 yaşındayım. Benim sorunum kızlara karşı çok istekli olmam. Gördüğüm tüm güzel kızlarla ilişkiye girmeyi hayal ediyorum. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Hiçbir şey değerli okurum. Hava bedava, su bedava ve hayaller de bedava. Hem hayallerinde uçuyor hem de denizlerde yüzüyorsan bak keyfine. Kimi hayaller şekillenerek rüyalarına girer. Bu da size hayalin ziyafetidir. Ama hayalin gerçeği hiç belli olmaz. Uçurur da insanı düşürür de.

Hayaller aslında yaşamın çiçek bahçeleridir, onlarsız olmaz. Ancak o bahçelerin dört duvarından birinin arkası mutlaka uçurumdur. Bu nedenle hayallerden hız alıp hayata dört elle sarılırsan doğru yoldasın demektir.

Şiirler yazıp şarkılar söyleyerek, kadınlı, kızlı ortamlarda onların psikolojilerini de öğrenerek yaşamınızı renklendirirseniz sonunda aldığınız tablonun renklerinde aldanmazsınız. Kızlara zarar, organa yüz verme ve gerisini de önemseme.

Bunalımdayım

18 yaşındayım. Penisim ince ve kısa. Kızlar ile cinsellik yaşamıyorum. Bana yardım edin.

CEVAP

Değerli okurum, büyü yavrum. Kızları erken düşünüyorsun. Zamanı gelince her şey yoluna girer, çözüm bulunur.

Hastalık kaptıysam...

Birkaç gün önce genelevde ilişkiye girdim. Prezervatif yırtıldı. Acaba cinsel yolla bulaşan hastalık kaptım mı? Tedbir olsun diye ilaca başlayayım mı?

CEVAP

Değerli okurum, hastalık kapmadın. Bulaşıcı hastalıklar bakımından kadınlar sağlık kontrolü altında. Kesinlikle kendiliğinden ve önlem olsun diye sakın ilaç alma. Çünkü zarar verirsin.

Kızlar beni reddediyor

25 yaşındayım, benimki büyük. İlişkiye girdiğim kızı bir daha göremiyorum. Her ilişki hüsran oluyor. Kızların bazıları beni reddediyor. Bir çare bul.

CEVAP

Değerli okurum, çaresi yok. Kesip küçültemiyoruz. Bu kızların kanına girme. Biraz ayıp oluyor. Bencil ve seks magandası olma, hadi bakalım yoluna.

Çok geç boşalıyorum

26 yaşındayım, 45 dakikada boşalıyorum. Bu süreyi nasıl kısaltabilirim?

CEVAP

Değerli okurum, şimdilik böyle idare et, fazla üzerine düşme. Evlendiğin zaman, partnerin sana uyum sağlayan biri olursa mutluluğu bulursun.

Hangimizde sorun var?

24 yaşındayım, penis boyum 14 santim. Kız arkadaşımla ilişkide penisim ufakmış gibi hissediyorum. Benimki mi küçük yoksa onun vajinası mı büyük?

CEVAP

Değerli okurum, sorun ikinizde de değil. Ölçüyü kaçırmadan ve kimseyi mutsuz etmeden hayırlı yolculuklar.

İlişkiden bıkmıyorum

18 yaşındayım. Haftada 4-5 defa kızlarla ilişkiye giriyorum. Hiç bıkmıyorum. Sizce bu neden kaynaklanıyor?

CEVAP

Değerli okurum, senin yerinde kim olsa bıkmaz. Kızlara yazık. Daha insaflı, daha iradeli ol desem beni dinleyecek misin? Umarım ayağın takılıp tökezlemezsin. Bu işlerin sonu bazen çok kötü yerlerde biter. Bu kadar uyarma da bence yeter.

Bozulmuş olabilir mi?

24 yaşında kızım. 2 yıl önce erkek arkadaşımla seviştik. Epey canım yanmıştı. İç çamaşırımda çok az kan vardı. Acaba kızlığım bozulmuş olabilir mi? Dıştan bastırmayla zar bozulur mu?

CEVAP

Sevgili okurum, bozulmadı. Ondan emin ol ama ilk gece birleşmede kızlık zarın esnekse, kanama da bu nedenle olmazsa bunu o bastırma olayına bağlama.

O sıcaklık gitmedi

19 yaşındayım. Bir hayat kadınıyla ilk kez ilişkiye girdim. Penisimin üzerinde 3 gün sıcaklık gitmedi. Bunun sebebi nedir?

CEVAP

Ne olacak çocuğum? Seninki hoşlandı herhalde. İlk muhallebiyi yiyenlerin de ağzından o tatlı birkaç gün gitmiyor. Yani psikolojik bir olay.

İlişkiye girdik ama...

22 yaşındayım. Kız arkadaşımla adet döneminde ilişkiye girdik. Hastalık kapar mıyım?

CEVAP

Değerli okurum, hastalık kapılmaz ama yine de cinsel birleşme yapılmaz. Kadının hastalık kapma ihtimali artar. O günlerde sabrediverin canım.

Kızlardan sıkılıyorum

23 yaşındayım. Hoşuma giden her kızla konuşuyorum. Onunla sadece ilişkiye girmeyi düşünüyorum. İlişkiye girersem sıkılıyorum. Kimseyle uzun ilişki sürdüremiyorum. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, kalıcı birliktelik istiyorsan kim seni engelliyor? Kumandan ve asker sensin. Bana ne soruyorsun?

Tehlike yaratır mı?

17 yaşındayım. Günde 4-5 kez mastürbasyon yapıyorum. Acaba ileride tehlike yaratır mı?

CEVAP

Değerli okurum, hep tehlikeden söz ediyorsunuz. Başına saksı düşmeyecek. Ayağın kayıp arabanın altına girmeyeceksin. Verem de olmayacaksın. Ama olmaz ki yavrum bu kadar da çok yapılmaz ki.

Boyu beni korkutuyor

24 yaşındayım, kadınlar penisimin büyük olduğunu söylüyor, ilişkiye girmiyorlar. Kısaltmam mümkün mü?

CEVAP

Değerli okurum, büyük penisler ameliyatla küçülmüyor. Sadece idareli kullanmayı öğreneceksin.

GÜNÜN SÖZÜ

Keyifli rüyalarda bile her zaman onu bozan bir olumsuzluk vardır. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder