Spor "Bosna, son 16'ya kalabilir"

"Bosna, son 16'ya kalabilir"

Paylaş
"Bosna, son 16'ya kalabilir"

İngiltere Premier Lig takımlarından Manchester City'nin Karadağlı futbolcusu Stevan Jovetic, Dünya Kupası'nda mücadele eden Bosna Hersek'in gruptan çıkarak son 16 takım arasına kalabileceğini söyledi.

Manchester City’de Boşnak futbolcu Edin Dzeko ile forma giyen Jovetic, Dünya Kupası’nda Arjantin, Nijerya ve İran ile aynı grupta yer alan Bosna Hersek’in ilk maçta Arjantin’e 2-1 yenilmesine rağmen çok iyi bir oyun sergilediğini ifade etti.

Haberin Devamı

Jovetic, Dünya Kupası öncesindeki açıklamaları paralelinde Bosna Hersek ve Hırvatistan’dan iyi bir sonuç beklediğini dile getirerek, "İlk maçlarında sahaya yansıttıkları performansla bunu kanıtladılar. Hırvatistan, Brezilya’ya karşı çok iyi oynadı. Ancak bana göre doğru olmayan penaltı kararı, maçın gidişatını değiştirdi. Aynı şekilde Bosna Hersek de Arjantin’e karşı son derece agresif bir oyun sergiledi. Arjantin’in Bosna Hersek’ten daha iyi oynadığını söylemem" değerlendirmesini yaptı.

Bosna Hersek’in, grubun favorisi Arjantin ile oynadığı maçın artık geride kaldığını söyleyen Jovetic, "Şimdi sırada Nijerya ve İran var. Bunlar, Bosna Hersek’in gruptaki kaderini belirleyecek. Bana göre, Bosna Hersek son 16 takıma arasına kalabilir. Nijerya ile İran arasındaki maçı izledim. Bosna Hersek her ikisinden de daha kaliteli" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Manchester City’den ayrılmayacağım

İtalya Serie A ekiplerinden Fiorentina’dan sezon başında Manchester City’e transfer olan ve burada geçirdiği ilk sezonda 3 gol kaydeden Jovetic, takımdan ayrılacağı yönündeki iddiaları yalanladı.

Jovetic, "Manchester City’den ayrılmayı düşünmüyorum. Geçen sezon birçok sakatlık yaşadım ve bu performansımı çok etkiledi. Sakatlıkları atlatıp, tam olarak sağlığıma kavuşup gollerime devam etmek istiyorum" diye konuştu.

AA

STEVAN JOVETIC İSTATİSTİKLERİ

BOSNA HERSEK İSTATİSTİKLERİ