Gündem Boşanma günü eşini baltayla öldürdü

Boşanma günü eşini baltayla öldürdü

Paylaş
Boşanma günü eşini baltayla öldürdü

İki çocuğunun annesi olan kadını, banyoda, başına baltayla vurarak katletti

İstanbul Maltepe'de, mermerci ustası Özdemir Serin, çocuk yuvasında çalışan iki çocuğunun annesi Gülseren Serin'i (45), banyoda, başına baltayla vurarak öldürdü. Çiftin, bugün Maltepe Adliyesi'nde boşanma davaları olduğu belirtilirken, Özdemir Serin olay sonrası kayıplara karıştı.

Haberin Devamı

Cinayet, saat 01.00 sıralarında, Aydınevler Mahallesi Sanayi Caddesi Preveze Sokak Numara 12/2'deki evde meydana geldi. 18 yaşında Serdar ve 15 yaşında Çağla adında iki çocuğu olan Gülseren Serin, iddialara göre, kendisine şiddet uygulayan ve aralarında sürekli kavga çıkan eşi Özdemir Serin'e boşanma davası açtı.

ÖNCE TARTIŞTILAR

Maltepe Adliyesi'nde bugün görüleceği belirtilen duruşma öncesi Gülseren ve Özdemir Serin evlerinde gece saatlerinde tartıştı. Tartışmanın büyümesi üzerine Özdemir Serin, eşini banyoda baltayla öldürdü. Olay sırasında odasında uyuyan çiftin oğlu Serdar, tuvalet için bonyoya girdiğinde annesinin cesediyle karşılaştı. Kız kardeşi Çağla'yı da uyandıran Serdar, evde olmayan babasının annesini öldürdüğünü anlayarak polisi ve yakınlarını aradı. Kısa süre sonra polisle birlikte, evin önüne Serin Çifti'nin yakınları toplandı. Kızının öldüğünü öğrenen Gülseren Serin'in annesi ile yakınlarından bazıları fenalık geçirdi.

Haberin Devamı

BAŞINA BİR KEZ VURMUŞ

Uzman ekipler, yapılan inceleme sonrası Özdemir Serin'in, eşinin başına baltayla bir kez vurduğunu belirledi. Ayrıca Serin'in kaçarken, eşinin çantası ve kimliğini de yanında götürdüğü belirlendi. Polis, Özdemir Serin'i yakalamak için çalışma başlattı.

Ceset, incelemelerin ardından Dr. Lütfi Kırdar Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

Süleyman KAYA/İSTANBUL,(DHA)