Gündem Boğulmak üzereyken kurtarıldı

Boğulmak üzereyken kurtarıldı

Paylaş
Boğulmak üzereyken kurtarıldı

Üsküdar'da denize düşen Mustafa Cücük, iskeledeki güvenlik görevlisi ve bir polis memuru tarafından boğulmak üzereyken son anda kurtarıldı

Üsküdar’daki Eminönü-Karaköy Özel Turyol İskelesi’nde güvenlik görevlisi olarak çalışan Cemal Dilsizoğlu (23), iddialara göre, saat 02.20 sıralarında bir ses duyduğunu söyleyerek, diğer güvenlik görevlilerini yanına çağırdı.

İskelede arama yapan güvenlik görevlileri denizde bir kişinin çırpındığını gördü. Polis ve itfaiyeyi arayan güvenlikçiler, yardım beklerken denizdeki kişi gözden kayboldu.

Bunun üzerine Cemal Dilsizoğlu denize atlayarak, dibe çöken kişiyi su yüzene çıkardı. Bir süre sonra gelen Üsküdar Önleyici Hizmetler Büro Amirliği’ne bağlı ekipteki bir memur da Dilsizoğlu’na yardım için denize atladı.

Kıyıya çıkartılan ve adının Mustafa Cücük olduğu belirlenen kişiye ilk müdahaleyi olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptı. Suni teneffüs yapılarak kendine gelmesi sağlanan Mustafa Cücük, ambulansla Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Polis, Mustafa Cücük’ün intihar girişiminde bulunup bulunmadığının ifadesinin ardından ortaya çıkacağını söyledi.

Sefa KIDIK/DHA