Yaşam Bodrum gece hayatı 16 yıldır Fink'e emanet

Bodrum gece hayatı 16 yıldır Fink'e emanet

Paylaş
Bodrum gece hayatı 16 yıldır Fink'e emanet

İşletmeciliğini Kartal Altıkulaçoğlu’ nun üstlendiği ve Bodrum'da 2001 yılından bu yana hizmet veren Fink Club, 16 yıldır Bodrum merkezde gece hayatının nabzını tutmaya devam ederken kalitesinden de ödün vermiyor

Bodrum merkezde, 160 yıllık tarihi taş ev konsepti ile Bodrum’ un doğal doku ve mimarisine sadık kalınarak hizmet sunun FİNK, bu yıl, adeta mekânla bütünleşmiş olan dev antika avizesini yenileyerek, tarihi kapısı ve özgün mimarisi ile de göz kamaştırmaya devam ediyor. Aynı zamanda, Türkiye’ nin en iyi 10 gece kulübü arasında yer alan FINK, 1000 kişilik kapasitesi ile de Bodrum’ lu eğlence severlerin vazgeçilmezleri arasında bulunuyor.

Müzik Direktörlüğünü Nil Burak ‘ ın oğlu Cemre Burak ‘ ın üstelendiği gece kulübü, bu sezon da eğlence severleri coşturmaya devam ederken, dünyaca ünlü DJ'leri set başında ağırlayacak. Sizde eğlence ve keyfi üstün hizmet kalitesi ile bir arada yaşamak istiyorsanız önceden yerinizi ayırmayı unutmayın.

Eğlence ve keyfi bir arada yaşamak isteyenler Fink’de buluşuyor

Gündüz Beach Geceleri ise Kulüp


Haziran ayı itibari ile kapılarını açan Fink, Bodrum’ un Yahşi koyunda, gündüzleri Beach’in de geceleri ise Clup’ın da keyfi ve eğlenceyi bir arada sunuyor. Fink hem Clup hem de Beach konsepti ile Bodrum’a gelen tatilcileri aynı işletmenin çatısı altında kaliteli ve güveni bir arada sunuyor. Küba esintilerin hâkim olduğu beach aynı zamanda Mavi Bayraklı denizi ile de konuklarına egenin serin sularının ayrıcalıklı halini yaşamalarını sağlıyor.



Bu yıl 7. Senesine giren Fink Beach’ ın işletmesi ise Füsun Kuzgunkaya’ ya emanet. Sadece denizi ille değil aynı zamanda yemekleri ve birbirinden özel kokteylleri ile tatilcilere unutamayacakları anlar vaat eden Fink Beach içerisinde bulundurduğu butikleri, kuaför beach volley, water sport gibi hizmetleri ile de konuklarına ayrıcalıklı bir dünyanın kapılarını aralıyor.

Kaliteli servisi ile oturduğunuz yerden yemek yeme ayrıcalığını Fink Beach’de yaşayabilir, Bodrum’un en büyük iskelesi olma özelliğini taşıyan ve Küba esintileri taşıyan Beach’inde ister iskelede, isterseniz geniş alana yayılmış minderlerde denizin ve güneşin tadını doyasıya çıkartabilirsiniz.



Kişiye özel loca hizmeti sunan Fink Beach, dostları ile ayrıcalıklı keyfin tadını çıkartmak isteyen konuklarını da unutmuyor. Aynı zamanda Akşamüstü partilerinin vazgeçilmez adresleri arasında yer alan Fink Beach, müzik severleri de unutmayarak, Cuma ve cumartesi günleri saat 6’dan sonra House Music çalan Happy Hour partileri ile de eğlence severlere unutamayacakları anlar yaşatıyor.


Haberin Devamı