Dünya Bizi yenen, bizi alır!

Bizi yenen, bizi alır!

Paylaş
Bizi yenen, bizi alır!

Çin'de kung fu ustası iki kız kardeş, kendileriyle sevgili olabilecek gençleri belirlemek için günümüz dünyasında 'sıradışı' kalan bir yönteme başvurdu

POSTA İNTERNET
Dövüş sanatları ustası 22 yaşındaki Şiao Lin ile 21 yaşındaki kız kardeşi Yin, ülkenin doğusundaki Fuşan kentinde 3 gün sürecek bir turnuvada en güçlü erkeği bulmaya çalışacak.

Kız kardeşlerle çıkmak isteyen katılımcılar öncelikle okçuluk alanındaki yeteneklerini sergileyecek, ardından da sivri bambu mızraklar üzerinde ağırlık taşıyacak. En önemlisi ise, son olarak, kız kardeşlerden herhangi birini, dövüş sporlarının en sertlerinden biri olan 'full contact'ta devirmesi gerekecek.

Kızları yenmeyi başaran erkek, onların maskelerini indirip çıkma teklifinde bulunabilecek.

ÇÖPÇATAN AJANSLARINI DA DENEMİŞLER AMA...

Kız kardeşlerden Lin, "İster çıplak elle, isterlerse silahla gelsinler. Biz asla geri adım atmayız. Zaten bizi yenemiyorlarsa hiçbir şeye de değmezler" sözleriyle meydan okurken, küçük kardeş Yin, "Çöpçatan ajanslarını da denedik ama bizim için buldukları erkekler çok güçsüz çıktı. Onları kolayca deviriyorduk" dedi.

'KAPIŞMAYA DEĞERLER Mİ GÖRSEYDİK'

Bir sevgili bulabilmek için bunca eziyete katlanması gereken ama kızların güzelliği konusunda şüpheleri bulunan erkek adaylardan biri "Ben de dövüş sporlarında ustayım ama onlar için kapışmadan önce maskesiz hallerini de bir görmek isterim" diye konuştu.

POSTA İNTERNET

Haberin Devamı