Faik Gürses Birkaç isim
HABERİ PAYLAŞ

Birkaç isim

İki gün önce üstelik ağır hava şartlarının hüküm sürdüğü 120 dakikalık kupa mücadelesinden çıkan Guti, bir antrenman yapıp 70 dakika kaldığı Sivasspor maçında harika bir futbol resitali sundu. Alın onu ilk 11’den Beşiktaş’ın karşı kaleye dolmuşla bile gitmesi imkansız olur. Onun bir dünya ülkesi adamı olduğunu sanmıyorum. Uzaylılar’la bir ilişkisi olacaktır mutlaka. Bunu da Mustafa Topaloğlu’ndan sorar öğrenirim. İlk golde asistin asistini yaptı. Böyle oyuncu görülmüş bir şey değil. Ama toplu olarak Beşiktaş’ı ele aldığınız zaman, sorunlu, hâlâ savunması oturmamış, gol bölgelerinde çok zayıf kalan bir ekip görüntüsü hakim.

Haberin Devamı

[[HAFTAYA]]

Necip’in sebebiyet verdiği Sivasspor golünde top 25 saniye Rüştü, Ersan, İbrahim Üzülmez ve Necip arasında gitti geldi. Sol tarafta böylesine saçma sapan, fuzuli bir pas yapan takımın çanına ot tıkarlar. Nitekim Suarez de onu yaptı. Tabi bir de Rüştü’nün kurtardıkları var. Beşiktaş 2-0’dan sonra Guti ve Ersan kadar oyunu ciddiye alsa farka gidecek. Çünkü Sivasspor’un futbol yapısı Beşiktaş’ı bu skora götürecek uygunlukta.

Rıza hocamın işi zor değil, çok zor. Nerede o eski Mehmet Yıldız nerede o güzelim Sivas. Tabii bir de Ersan Gülüm var. Hiddink sanıyorum Oğuz Çetin’in tavsiyesiyle bu oyuncuyu takibe alacak. Mükemmel bir stoper. Birkaç pozisyon sonrasını düşünebilecek olgunlukta. Tolga Özkalfa için bir şey demeyeceğim. Yönettiği maçın kasetini bir izlesin. İyi hakem değil, iyiye gideceğine geri gidiyor. Şunu öğrenmesi lazım, hangi hallerde sarı kart gösterilir, ne gibi durumlarda faul çalınır?

Sıradaki haber yükleniyor...
holder