Spor 'Bir yıl daha Dortmund forması giyeceğim'

'Bir yıl daha Dortmund forması giyeceğim'

Paylaş
'Bir yıl daha Dortmund forması giyeceğim'

Borussia Dortmund'un golcüsü Lewandowski, kulübüyle sorunlar yaşamasına rağmen kontrat süresi bitene dek takımda kalacağını açıkladı

Bundesliga ekibi Borussia Dortmund’un Polonyalı yıldızı Robert Lewandowski, bir yıl daha kulübünde kalacağını, yapılan hatalara rağmen geçmişe sünger çektiğini söyledi.

Alman basınından Sport Bild’e konuşan Lewandowski, "Durum şu ki bir yıl daha Dortmund forması giyeceğim. Tüm sorunların üstesinden gelindi. Bazı hatalar yapılsa da geçmişe sünger çektik" dedi.

Bazı konularda kulübüyle görüş farklılıkları yaşadığını hatırlatan Polonyalı golcü, "Kulüpten ayrılmama izin verileceğini sanmıştım. Külüpse kalmam yönünde kararını verdi. Bu durum nedeniyle yaz başlarında çok fazla hayal kırıklığına uğramama rağmen sorun şimdilik çözüldü" diye konuştu.

Kulübüyle devam eden kontratından her zaman gurur duyduğunu hatırlatan milli santrafor, "Dışardan her ne kadar farklı algılanmış olsa da sözleşmemi değiştirmek istemedim. Kontratta yazanın dışında kulübümden bir talebim olmadı. Bazı şeyler içeriğinden saptırıldı ve benimle manajerime karşı kullanıldı" değerlendirmesinde bulundu.

Polonyalı oyuncunun transfer sezonunun başında Bayern Münih’e transfer olacağı iddia edilmişti. Borussia Dortmund, İngiliz ekibi Chelsea’nin de kadrosuna katmak istediği golcü futbolcuyu kontrat süresi dolana dek satmayacağını vurgulamış, bu durum karşısında tavır alan Polonyalı golcünün maaşına zam yapılmasını talep ettiği öne sürülmüştü.

AA

Haberin Devamı