A. Yavuz Kocaömer Bir yıl böyle geçti - 2
HABERİ PAYLAŞ

Bir yıl böyle geçti - 2

Haberin Devamı

Sevgili okurlarım, geçen haftaki yazımıza bu hafta kaldığımız yerden devam ediyoruz. TESYEV bursiyerleri ne düşünüyor? (29.05.2017) Geçen hafta köşemizde, Türkiye Engelliler Spor Yardım ve Eğitim Vakfı’nın (TESYEV) 12’nci bursiyerler toplantısını, 6 Mayıs’ta İstanbul’da The Green Park Pendik Hotel & Convention Center’da yaptığını yazmıştık. Toplantı sonrası bursiyerimiz duygu ve düşüncelerini belirten yüzlerce mail yolladı. İşte onlardan bazıları.

‘İlk kez katıldım’

İlk defa katıldığım bu toplantıda TESYEV ailesinin bir parçası olduğum için ne kadar şanslıyım diye düşündüm. Gelecek buluşmayı iple çekiyorum.

A. K. O.
Gaziantep Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Elektrik Elektronik Mühendisliği

‘Teşekkür ederim’

Her şeyiyle eksiksiz organizasyonda sizin gibi güzel insanlarla tanışmak beni mutlu etti. Samimiyetiniz, özveriniz ve özellikle dik duruşunuz için teşekkür ederim. İçinizdeki bu şefkat ve yardım etme isteğinin her zaman bu denli yüksek olması dileğiyle, tekrar teşekkürler.

A. N.
Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi

‘Gururluyum’

TESYEV ailesinde olmaktan son derece memnunum. Katıldığım ilk toplantıda ne kadar şanslı olduğumu öğrendim. Sizinle yürümekten son derece keyif aldığımı, gurur ve sevinç duyduğumu bilmenizi isterim. Değerli A.Yavuz Kocaömer’e sonsuz teşekkürlerimi sunarım, ellerinden öperim.

İ. K.
Hakkari Üniversitesi Çölemerik Meslek Yüksekokulu Bilgisayar Programcılığı

‘Eğlendim, bilgilendim’

Bizler için hazırlanan programdan çok memnun kaldım. Eğlendim, dinlendim, yeni arkadaşlar tanıdım ve toplantımızda bilgilendim. Bir sonraki toplantıda işitme engelli birinin eğitim esnasındaki zorluklarının anlatılmasını isterim. Benim hayatım için çok güzel bir destek sağladınız.

A. C.
Selçuk Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü

‘Böyle ilgi görmedim’

İlk defa bursiyerler toplantısına katıldım. Bize karşı böyle ilgili olmanızı beklemiyordum. Hayatımda geçirdiğim en güzel günlerden biriydi. Çok mutlu oldum, her şey çok güzel geçti, bize bu mutluluğu yaşattığınız için önce başkanımız Sayın Yavuz Hocamıza ve TESYEV ailesine sonsuz teşekkürler.

C. F.
Adıyaman Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu İşletme Yönetimi

‘Benim için çok özeldi’

Benim için çok özel bir gündü. Hiçbir resmi kurumun desteği olmadan bize yapılan yardımlar adına çok teşekkür ederim. Hiçbir kurumun sizin yaptığınız şeyleri yapamayacağına eminim. Başkanımız Yavuz Abimiz, babamız ve onun nezdinde değerli TESYEV çalışanlarına teşekkürler. Hatice ve Gülderen Ablalarım size de teşekkürler.

D. Ş.
Hitit Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Spor Yöneticiliği Bölümü

‘TESYEV’e yakıştı’

TESYEV her zamanki gibi adına yakışır bir toplantı yaptı. Başkanımız, TESYEV çalışanları ve toplantıya katılan ünlü konuklarımız bizimle çok ilgilendiler. Bu yolda Allah yar ve yardımcımız olsun.

F. Ç.
Çukurova Üniversitesi Beden Eğitimi Ve Spor Yüksekokulu Antrenörlük Bölümü

‘İyi ki varsınız’

Neredeyse 10 yıldır birlikteyiz ve bir gün bile olumsuz bir durumla karşılaşmadım. TESYEV büyük ve kaliteli bir aile. Her toplantı başka bir heyecan. İlgi her yıl daha da çoğalıyor. Bu güzel ailenin içinde bulunmak bize onur. İyi ki varsınız.

F. Y.
Halkalı Mehmet Akif Ersoy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde okuyan bursiyer A. Y.’nin babası

‘Hayallerime inandım’

Benim için bu yılki toplantı geçen yıla göre daha samimiydi. Geçen yıl yabancılık çekmiştim ama bu yıl öyle olmadı. Çok eğlendim, yeni arkadaşlar edindim. Arkadaş doktor önlüğünü giyince hayallerime daha çok inandım. Bize bu imkanı sunan Yavuz Ağabey ve değerli ablalarıma teşekkür ediyorum.

E. G.
Artvin Çoruh Üniversitesi Eğitim Fakültesi İlköğretim Matematik Öğretmenliği

‘Borçlu hissediyorum’

Sunduğunuz imkanlar, gösterdiğiniz samimiyet büyük bir aile olma çabanız için çok teşekkür ederim. Katılalı 2 yıl oldu. 2 yılda da kendimi daha borçlu hissediyorum. Herkesin elini taşın altına koyması gerektiğini düşünüyorum.

S. E.
Çukurova Üniversitesi Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Makine Mühendisliği

‘Dört gözle bekliyorum’

TESYEV ekibi sağ olsunlar bizim için ellerinden gelenin en iyisini yaptı. Yavuz Kocaömer’e böyle güzel bir vakfın başkanlığını üstlendiği ve işini büyük bir aşk ile yaptığı için teşekkür ederim. Bir sonraki toplantıyı dört gözle bekliyorum.

M. T.
Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema

Sıradaki haber yükleniyor...
holder