Uğur Alkapar Bir Sindirella hikayesi
HABERİ PAYLAŞ

Bir Sindirella hikayesi

Haberin Devamı

Asmalımescit’teki 5’ta (‘fayf’ diye okuyoruz) ayda bir yapılan, hip-hop ve R&B çalınan Black Thursday partisinin sonuncusu çok çılgındı. Etraf yine güzel kızlar, yakışıklı erkeklerle doluydu. Liseli kızların bayıldığı yeni yetme bir dizi jönü de bu partideydi. Çocuk gece boyunca siyahi bir afetle dans etti. Sabahı oyuncunun evinde etmişler. Adam resmen aşık olmuş.

Ama güneş doğduğunda jönümüz bir uyanmış, kız yok! Yatağı toplarken çarşafların arasından bir küpe teki çıkmış. Çocuk günlerce her akşam 5’a gelip küpenin sahibi kızı sormuş. Tek öğrenebildiği bir ajansın yurt dışından getirdiği sözleşmeli bir manken olduğuymuş. Hâlâ yana yakıla aşkını arıyormuş!

Ayıp oldu Da Mario

İki arkadaşım, Suriyeli misafirleriyle Etiler’deki Da Mario’ya yemeğe gitmiş. Önce her şey normalken, sipariş almaya gelen garsonun masada Suriyeli olduğunu fark etmesiyle işler değişmiş. Karşılaştıkları tatsız tavır, aldıkları ters cevaplar karşısında şaşırmışlar.

Kendileriyle başka bir garsonun ilgilenmesini rica etmişler. En azından bu isteklerine olumlu yanıt almışlar. Galiba işletmelerin çalışanlarını sadece hizmet değil, ‘hassasiyet eğitimi’nden de geçirmesi gerektiği bir dönemdeyiz.

AH GECELER

Geçen Çarşamba Harbiye’deki gay kulüp Love’da ‘Jöte Sosyete’ isimli bir parti vardı. Ev sahibi, Athena’nın klibinde oynayan ‘drag queen’ Onur Gökhan Gökçek’ti. Benden söylemesi, bugünlerde İstanbul’da farklılık arıyorsanız, alternatifsiz tek adres burası. Herkesin gönlünce giyinip geldiği, istediği kadar çılgınlaşabildiği bir ortam.

■ Nişantaşı’ndan İstinyepark’a taşınan La Petite Maison, iki gün süren bir açılış organizasyonu düzenledi. Yasemin-İzzet Özilhan’dan Demet Akalın’a uzanan bir konuk çeşitliliği vardı. En çok konuşulan ise ortalığı şenlendiren müzik grubu The Jukes oldu.

■ İstanbul yazlarının vazgeçilmezi teras barlar. Beyoğlu’ndaki Demirören binasının terasındaki Mentha sezona merhaba dedi. Perşembe gecesi yapılan açılışta eski Cihangir havası hakimdi.

■ İstanbul’un bir numaralı kulübü Klein, Bodrum’daki Eva Klein’dan sonra Beyoğlu’nda Klein Garten’ı açacağını duyurdu.

Şeyma Subaşı Youtube kanalı açıyormuş. Umarım izlenme oranları Ahu Yağtu gibi 10 binlerde kalmaz. Çağla Şıkel gibi yüz binleri bulur.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder