Faik Gürses Bir orta bir yardımcı
HABERİ PAYLAŞ

Bir orta bir yardımcı

Bizim orta hakemlerimiz ne zaman komplekslerinden arınıp, 4.hakemi de işin içine katarlar, işte o zaman düzlüğe çıkarız. Kasımpaşa maçında yanlış adama kırmızı gösterip hatalı penaltı veren Hakan Özkan’ı 4.hakem Hüseyin Sabancı kurtardı. Ama Beşiktaş maçının yardımcı hakemi Tarık Ongun ile Fırat Aydınus’un yıldızı barışmadı. Bana göre Holosko’nun pozisyonu hâlâ goldür. Haydi MHK 4.hakemleri de tam yetki ile donatınız.

EFSANELER BULUŞTU

Es-Es-Es, Ki-Ki-Ki Es-ki, Es-Ki-Es deyince ilk akla gelenlerdendi Aydın Begiter. Şimdi anılarını bir kitapta topluyor. Futbol Adamları Derneği Başkanı Yılmaz Tokatlı, Beşiktaş Belediye Başkanı İsmail Ünal, eski yöneticilerden Yılmaz Ekergil bu yüzden bir araya geldi. İnsanlar yaşarken de anılmalıdır hareketinin desteklenmesi görüşünde bir kez daha birleştiler.

Haberin Devamı

BU KEZ SINIRI GEÇMEDİK

Vancouver’de kayaklı koşuda Kelime Çetinkaya 69., Sebahattin Oglago 77’inci oldu. Birkaç yıl önce, Hırvatistan’dan girip, Avusturya’dan çıkan sporcularımız vardı. Siz sonuca takılmayın, doğru yoldayız ya ona da şükür.

BEN HASTA MIYIM HOCAM?

Denizli’nin asıl hayatını kurtaran arkadaşı Erol Kaynar. O götürmese bilinen doktora belki geç kalınabilirdi. Terim’e de şimdi uzaktan teşhis koyan hocama sesleniyorum: “Acaba ben nasıl görünüyorum?” Ara sıra televizyona çıkıyorum isterseniz bir bakıverin.

GÜİZA

İşte kendini vuran okçu!

MEHMET YILDIZ’IN CEZASI

Denizlisporlu Burak’ı yere seren Sivasspor kaptanına iki maç ceza verildi. Sonra bir maça indirildi. Bu bir emsaldir. Yarın öbürgün yumruk atıp cezası indirilmeyen bir futbolcuya nasıl bir muamele çekilecek.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder