Spor Bir öpücükle para basmaya başladı

Bir öpücükle para basmaya başladı

Paylaş
Bir öpücükle para basmaya başladı

İspanya Milli Takımı'nın ve Real Madrid'in kaptanı Iker Casillas'ın sevgilisi olarak ünlenen spor muhabiri Sara Carbonero, kazandığı paralarla da ilgi çekmeye başladı

26 yaşında olan ve Dünya Kupası finalinde İspanya'nın kupayı kaldırmasından sonra Casillas'ın canlı yayında dudağından öptüğü Sara Carbonero, İspanyol basınınca ''sporun altın kızı'' olarak gösteriliyor.

Madrid'deki Complutense Üniversitesi'nde İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü'nde okuyan ve 5 yıl önce stajer olarak Marca radyosunda işe başlayan Sara, kısa sürede İspanya'nın en çok para kazanan spor muhabiri oldu.

YILDA 20 BİN EURO KAZANIYORDU

Casillas ile birlikte olmadan önce La Sexta televizyonunda spor muhabirliği yapan Sara, güzelliğinin yanı sıra başarılı gazeteciliğiyle yılda 20 bin Euro'ya yakın para kazanıyordu.

Ancak Sara'nın hayatı İspanyol kalecinin sevgilisi olduktan sonra değişti. İlk olarak maaşına iki kat zam alan Sara, daha sonra Dünya Kupası için Tele5 televizyonuna transfer oldu.

REKLAM TEKLİFLERİ YAĞIYOR

26 yaşında olmasına ve sadece spor muhabirliği yapmasına rağmen Tele5'de yılda net 100 bin Euro kazandığı belirtilen Sara Carbonero ayrıca reklam yıldızı da olmaya başladı.

Şampuan firması Pantede'den reklam filmleri için 120 bin Euro, spor giyim firması Puma'nın bir açılışına katılmak için 12 bin Euro, Casillas ile birlikte tatile gittikleri Amerika'dan özel fotoğraflarının yayınlaması için Hola dergisinden 50 bin Euro aldığı yönünde İspanyol basınına haberleri yansıyan Sara'nın, Tele5'teki bir magazin programına konuk olmak için de yayın başına 1000 Euro aldığı belirtiliyor.

Haberin Devamı