Spor Bir kükredi pir kükledi

Bir kükredi pir kükledi

Paylaş
Bir kükredi pir kükledi

Yunanistan'da 3-1 devirdiği Panathinaikos'u rövanşta Ali Sami Yen'den de tek golle uğurlayan Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi'nde gruptan lider olarak çıkmayı garantiledi. Sarı-Kırmızılı ekibin tek golünü 49'da Mustafa Sarp attı

Galatasaray, Ali Sami Yen’de ağırladığı Yunan ekibi Panathinaikos’u tek golle devirdi, UEFA Avrupa Ligi’nde adını lider olarak bir üst tura yazdırdı: 1-0.

Haberin Devamı

Dakika 3: Karagounis’in uzun pasıyla hareketlenen Cisse, sağ kanattan getirdiği topu kale önüne ortaladı. Elano, topu kornere yolladı.

Dakika 10: Sağ kanattan çalımlarla taşıdığı topla ceza alanına kadar giren Arda’nın ortasında, ön direkte Elano ile birlikte topa ayak koyan Simao, olası bir golü engelledi.

Dakika 13: Elano’nun ortaladığı topu ceza alanında göğsüyle önüne indiren Nonda, şutunu çekmekte gecikince, savunma meşin yuvarlağı uzaklaştırdı.

Dakika 37: Rukavina ile verkaç yaparak ceza alanına giren Cisse’nin şutunda, kaleci Franco topu kornere çeldi.

Dakika 42: Arda’nın pasıyla sağdan ceza alanına giren Barış’ın sert vuruşunda, top kaleye paralel olarak auta çıktı.

Dakika 43: Sağdan Sabri’nin ceza alanına ortaladığı topa arka direkte Kewell kafayı vurdu, meşin yuvarlak auta gitti.

Haberin Devamı

Dakika 49: Galatasaray’ın sol kanattan kazandığı serbest vuruşu Arda kullandı. Ceza sahası içine ortaladığı topa yaşanan karambolde en son dokunan isim Mustafa Sarp oldu ve takımını öne geçirdi: 1-0.

Dakika 54: Panathinaikos atağında Rukavina sol kanattan ceza sahası içine ortaladı ve savunmada Servet ayak koyarak topu kornere gönderdi.

Dakika 56: Cisse çaprazdan kaleye sert vurdu, kaleci Franco gole izin vermedi.

Dakika 70: Hristodoulopoulas sol kanatta topla buluştu, ceza sahası içine doğru arapasını attı, ama top kaleci Leo Franco’da kaldı.

Dakika 75: Soldan ceza sahasına giren Ninis, Leo Franco ile karşı karşıya kaldı. Tam meşin yuvarlağı kaleye gönderecekken araya giren Mehmet Topal büyük tehlikeyi önledi.

Dakika 77: Keita ceza sahası içine girdi, çaprazdan kaleye sert vurdu, ama kaleci Tzorvas iki hamlede topun sahibi oldu.