Spor "Bir kez daha başarabiliriz"

"Bir kez daha başarabiliriz"

Paylaş
"Bir kez daha başarabiliriz"

2014 FIFA Dünya Kupası'nda mücadele eden Uruguay Milli Takımı'nın Galatasaraylı file bekçisi Fernando Muslera, ülkesinin Brezilya'da bir şampiyonluk daha yaşayabileceğine inandığını söyledi.

Muslera, FIFA’nın resmi internet sitesinde yer alan açıklamasında, Uruguay’ın yeni bir şampiyonluk yaşayabilecek kaliteli bir kadroya sahip olduğunu belirtti.

Haberin Devamı

"Harika bir oyuncu grubuna sahip" olduklarını kaydeden Muslera, "Daha önce hiç böyle birbirine bağlı bir takımda yer almamıştım. Hepimiz iyi arkadaşız ve hedefimiz aynı. Bu ülkede 1950’de daha önce bir Dünya Kupası kazandık ve umarım bunu bir daha başarırız" ifadelerini kullandı.

Kupaya iyi başlangıç yapmanın önemli olduğunu hatırlatan 27 yaşındaki kaleci, "Kosta Rika’ya saygı duyuyoruz. Zor bir maç olacağının farkındayız. Kontra ataklarla yapacakları sürprizlere karşı hazırlıklı olmalı ve orta sahada onlara üstünlük sağlamalıyız. İlk maçta alacağımız 3 puan, bize büyük bir güven sağlayacaktır. Güney Afrika 2010’da olduğu gibi gruptan çıkarak, adım adım ilerlemek istiyoruz" değerlendirmesinde bulundu.

Haberin Devamı

Brezilya’da düzenlenen 1950 Dünya Kupası finalinde, evsahibi ülkeyi 1-0 geriye düştüğü maçta 2-1 mağlup eden Uruguay, 1930’un ardından tarihinin ikinci şampiyonluğuna ulaşmıştı.

2014 FIFA Dünya Kupası’nda Uruguay ile Kosta Rika arasındaki D Grubu’nun açılış karşılaşması, bu akşam TSİ 22.00’de oynanacak.

AA

FERNANDO MUSLERA İSTATİSTİKLERİ