Magazin 'Bir erkekle aldatıldım'

'Bir erkekle aldatıldım'

Paylaş
'Bir erkekle aldatıldım'

Ayşe Özyılmazel'den ilginç itiraf...

MEŞHUR İNSAN SABAHTAN AKŞAMA SEVİŞMİYOR
- Son günlerde yalnızlıktan çok bahsediyorsunuz. Yalnızlık sizin tercihiniz mi?
Hayat diyelim. Güzel bir dönemdeyim. Büyüyorsun, dinliyorsun, görüyorsun yaptıklarını ve yalnızlık insanı büyütüyor. Benim için lüks aslında. Barışığım yalnızlığımla.

- Kaç yıldır hayatınızda kimse yok?
4 yıldır yalnızım.

- Türkiye'nin en beğenilen kadınları arasında gösterilen bir kadının 4 yıldır yalnız olması sizce de tuhaf değil mi?
Evet o pozları veren bir kadın nasıl yalnız olur değil mi? Benim beğenilmem demek benim çok rahat birini beğeneceğim manasına gelmiyor. İnsan meşhur olunca 'Sabahtan akşama kadar haldır haldır sevişiyordur heralde' diye bir algı oluşuyor. Hiç öyle bir şey yok.

- Kadına karşı uygulanan şiddet hakkında ne düşünüyorsunuz? Size şiddet uygulandığı takdirde orada kalır mısınız?
Bir kere yaşadım böyle bir şey. Yaşadığım saniyede bulunduğum yeri değil, Türkiye'yi terk ettim. Ölüyordum ona aşkımdan, sırılsıklam aşıktım. Ondan sonra bir daha aşık olamadım. Benim hayatım orada bitti. Çünkü şunu çok iyi biliyorum ki seven adam zarar vermez. Bir kere yaptı hata oldu, hayır kesinlikle bunu reddediyorum. Yandım ama dönmedim. Çünkü saygının bittiği bir ilişki yürüyemez. İyi ki de gitmişim, bravo bana.

BİZ İLİŞKİDE İKİ KADINMIŞIZ!
- Aldatmak üzerine sık yazıyorsunuz. Aldatılma fobiniz mi var?

Evet. Bunu yenmeye uğraşıyorum.

- Daha önce aldatıldınız mı?
Kadınlarla da aldatıldım, erkeklerle de. Olaylı bir geçmişim olduğundan böyleyim. Üstelik ben yakaladım. Benim fiyaskolarım dünya çapındadır. Kadınla mı erkekle mi aldatılmak daha beterdi dersen ikisi de aynıydı.

- Bir erkekle aldatılmak sizin kadınlığınızdan şüphe etmenize yol açtı mı?
Biz o ilişkide iki kadınmışız ben fark edemedim. Kadınlığımdan şüphe etmedim, onun erkekliğinde problem varmış. Ben gay'leri çok seviyorum, zekalarına, giyimlerine, zevklerine bayılıyorum. Benim çok gay arkadaşım var ve onları çok güzel buluyorum. Onun için kadınla erkekle aldatılmanın bir farkı yok benim için. Mühim olan aldatması.

Erkekler 'yatak' diyor ben 'arkadaşlık'
Benim için bedenim çok değerli. Ruhum ve kalbim çok daha değerli. Onun için 'Aaa bu yakışıklıymış, onunla çıkayım' diye bir şey bende yazmaz. Önce dost, arkadaş olmak istiyorum. Erkekler önce seni yatağa atmak istiyor. Orada ayrılıyoruz zaten. Onlar önce yatak istiyor ben önce arkadaş olmak istiyorum. Orada da hoşça kal diyorum. (Akşam)

2

Haberin Devamı