Mehmet Coşkundeniz Bir erkeğin aşık olduğu nasıl anlaşılır?
HABERİ PAYLAŞ

Bir erkeğin aşık olduğu nasıl anlaşılır?

Haberin Devamı

Dün bu köşede bir kadının aşık olduğu nasıl anlaşılır’ı yazmıştık. Bugün de bir erkeğin aşık olduğunu anlamanın 10 yolu...

1 - BAKIŞLARINIZI YAKALAR: Sizi göz hapsine alır. Ne olursa olsun bakışlarınızı yakalamaya çalışır. Kalabalık bir ortamda olsa bile, size bakabileceği yerlerde durmayı tercih eder. Amacı, “Ben buradayım, beni fark et” demektir. Göz kontağı kurduğu anda önce birkaç saniye bakar, sonra gözlerini kaçırıp tekrar bakar.

2 - DOKUNMAYA ÇALIŞIR: Konuşurken bir bahaneyle kolunuza, omuzunuza dokunmaya çalışır. Kalabalık içinde yürüyorsanız sizi koruma bahanesiyle belinizden, elinizden tutabilir. Ama bunları arkadaşlık samimiyeti içinde yaptığını göstermeye çalışır. Bu nedenle elini uzun süre kolunuzda tutmaz, dokunup geri çeker.

3 - SAÇLARINI DÜZELTİR: Yanınızdayken istem dışı olarak ve sık sık elini saçlarına atarak düzeltir. Bu aslında onun heyecanını yatıştırmasının bir yoludur. Bir de kullanacağı kelimeleri seçme konusunda zaman kazanmaya çalıştığının bir ifadesidir. Çünkü her kelimeyi özenle seçmektedir.

4 - SES TONUNU ALÇALTIR: Nasıl aşık bir kadın, aşık olduğu erkeğin yanında sesini yükseltiyorsa, erkek de tam tersine ses tonunu alçaltır. Sizin sesinizi duyacak kadar alçak sesle konuşur, bu sizi kendi alanına davet etmek ve sohbeti ikinize özel, size ait bir faaliyet haline getirmeyi sağlama amacı güder.

5 - KASLARINI GERER: Bir erkek tavus kuşu kendisini dişisine beğendirmek için nasıl tüylerini açıyorsa, erkek de daha fazla kasılır ve kaslarını gerer. Kendini olduğundan daha cüsseli göstermeye, cazibesini artırmaya çalışır. Yanınızda yürürken her zamankinden daha dik yürümeye özen gösterir.

6 - FAZLA SORU SORAR: Hakkınızda birçok şeyi merak eder. Bu nedenle en olmayacak şeyleri bile sorar. Bu biraz da, sizinle sürdürdüğü sohbeti uzatma amacını da taşır. Cevaplarınızı ilgiyle dinlediğini göstermek için siz konuşurken size doğru eğilir. Böylece “Seni dinliyorum” mesajı verir.

7 - AŞKTAN SÖZ ETMEKTEN KAÇINIR: Sizin başka birine aşık olabileceğiniz ihtimali onu korkutur. Bu yüzden bu tür konuları konuşmaktan kaçınıp daha çok havadan, sudan, arkadaşlardan konuşmayı tercih eder. Ama laf arasında beğendiğiniz bir yeri öğrenip “Belki bir gün birlikte gideriz” demeyi ihmal etmez.

8 - EVE BIRAKIP EVDEN ALIR: Bakın bu çok önemli bir ayrıntı. Bir erkek sizinle randevusu sırasında sizi evden alıp evinize kadar bırakıyorsa bu onun için çok önemli olduğunuz anlamına gelir. Bilin ki sizinle bir aşk başlatabilmek için fırsat kolluyordur. Bu fırsatı da yakın zamanda bulacaktır.

9 - SOSYAL MEDYA TAKİBİ: Sosyal medyada sizi yakın takiptedir. Fotoğraflarınızı ilk o beğenir, ilk yorumu o yazar. Tweetlerinize ilk cevabı o verir, etkileşiminizin artmasını sağlamaya çalışır. Bu arada sizinle ‘özel’ olarak ilgilendiğini belli etmek için sık sık özel mesaj da gönderir.

10 - ÇOCUK GİBİ ALINGANDIR: Aşık erkeklerin çocuklaştığı bir gerçektir. Özellikle toplum içinde yapacağınız bir şaka, size aşık olan erkeği aşırı alınganlığa sürükleyebilir. Bu alınganlığın sebebi, o size aşıkken sizin hâlâ onu arkadaşınız olarak gördüğünüzü sanmasıdır. Oysa siz de aşıksınız öyle değil mi? E hadi ne duruyorsunuz?

Sıradaki haber yükleniyor...
holder