Mehmet Coşkundeniz Bir erkeği baştan çıkarmanın 10 yolu
HABERİ PAYLAŞ

Bir erkeği baştan çıkarmanın 10 yolu

Haberin Devamı

1 ÖNCE EMİN OL: O erkeğin senden en azından hoşlandığına emin olacaksın. Arada duygu yoksa, baştan çıkarma faaliyeti bir rezalete dönüşebilir. Daha da önemlisi erkek seni ‘çekici kadın’ sıfatından ‘ucuz kadın’ sıfatına indirir. Böyle bir baştan çıkarmanın sonucunda itediğini elde etsen bile kendini çok kötü hissedersin.

2 - KENDİNİN FARKINDA OL: Ne çok doğal olacaksın, ne de çok yapmacık. Bunu başarabilmek için önce kendinin farkında olacaksın. Her insanı cazip kılan bir özelliği vardır. O özelliğini ön plana çıkaracaksın. Bunu yaparken abartmayacaksın. ‘Doğal olayım’ derken de silik ve ezik bir görüntü sergilemeyeceksin.

3 - DIŞ GÖRÜNÜŞE DİKKAT: Dış görünüş elbette çok önemli. Ancak teşhir ile dekoltenin ayrımını iyi yapacaksın. Göğüs dekolten varsa bacak, bacak dekolten varsa göğüs dekolten olmayacak. Yüzünü boya küpüne sokup çıkarmayacaksın. Saçlarını tabii ki yaptıracaksın ama baloya gider gibi değil.

4 - CESARET VE UTANGAÇLIK: Konuşurken erkeğin yüzüne zaman zaman bakacak, zaman zaman yüzünü öne eğeceksin. Utangaçlık ve cesaret arasındaki ince çizginin üzerinde gezineceksin. Böylece erkek bir yandan seni utandırmamak için cüretli cümleler kurmayacak, ama bir yandan da zaman zaman olta atıp tepkini ölçecek.

5 - CİDDİ SOHBETLERDEN UZAK DUR: ‘Baştan çıkarma’nın kendisi ciddi bir olaydır. Bu ciddi olayı, gayriciddi sohbetlerle mümkün kılabilirsin. Böyle bir randevuda Türkiye’yi kurtarmaya çalışırsan, karşındaki erkeğin kariyerini sorgulamaya kalkarsan, kısa süre sonra masadan da kalkarsın.

6 - FARKLI DAVRANMA: Olmadığın biriymiş gibi davranma. Farkındalığını da karşındaki erkeğin gözüne sokma. “Benim bir şey yapmama gerek yok, cazibem yeter” yanılgısına sakın düşme. Çevrenin ‘cazibeli ama yalnız’ kadınlarla dolu olduğunu söylememe gerek var mı?

7 - MAKYAJ VE İÇ ÇAMAŞIRI: Makyaj ve iç çamaşırı çok önemli. Bazı kadınlar “Makyajla etkilerim”, bazıları da “İç çamaşırıyla mest ederim” diyor. İkisi bir arada olursa fena mı olur? Etkisi katmerli olur.

8 - AYNI ÖZENE DEVAM: Baştan çıkarma bir süreçtir. Bunu bir sefer yaptın diye hedefe ulaşmış değilsin. Uzun sürmesini istiyorsan, aynı özeni bundan sonraki buluşmalarda da göstermelisin.

9 - KİMSEYE AKIL DANIŞMA: Arkadaşın çoksa, her kafadan bir ses çıkar. Buluşma öncesi hiç kimseye akıl sorma. Nasıl davranacağın yolunda onlardan fikir alma. Zaten birçoğu senin gibi yalnız. Kendisine yardım edemeyen insan, sana nasıl yardım edecek?

10 - O SENİN RAKİBİN DEĞİL: Erkek senin düşmanın değildir. Onu rakip olarak görmeyeceksin. Aşkta rekabet olmaz. Siz bir duygunun iki parçasısınız. Sen olmazsan duygu eksik kalır. Tabii ki o olmazsa yine eksik kalır. Birbirini tamamlayan iki unsursunuz. Seksin, senin silahın değildir. Bir erkeği seksle etkilersin ama sadece seksle elde tutamazsın. Bu yüzden hep kendin olmalısın.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder