Dr. Haydar Dümen Bir de kadına sorun
HABERİ PAYLAŞ

Bir de kadına sorun

Haberin Devamı

Erkeklerin çoğu cinsel organlarının boyuna kafayı takmış durumda. ‘Büyük daha büyük olsun’ diye çeşitli yollar arıyor, reklamlara kanıyorlar. Beyler, yatak odasındaki mutluluğun penisinizin boyuyla hiç ilgisi yok. Büyütmeye çalışmadan önce kadınınıza bir sorun. O bunu istemez. Fazlası kadının canını yakar, cinsellikten uzaklaştırır.

Eşim penisimin boyundan memnun ama ben dert ediyorum

Cinsel organım çok küçük. Arkadaşlarımınkini görünce çok kıskanıyorum. Eşim bana “Boy önemli değil, ben memnunum” diyor. Ama ben yine de bunu kafama takıyorum.

CEVAP: Değerli okurum, buna karar verecek ne sensin, ne ben ne de başka biri. Karar yüksek makamdan çıkmış. O da senin sevgili eşin. “Önemli değil, ben memnunum” diyorsa bize de lokum yemek düşer.

Penisim büyüsün diye her gün salatalık yiyorum

Penisimin biraz daha büyümesi için her yolu deniyorum. Bir yerden duydum, penisi büyütür diye bol bol salatalık yiyorum. Sizce böyle bir şey doğru mu?

CEVAP: Değerli okurum, doğru dürüst yersen, afiyet olsun salatalık yararlı bir gıda. Ama her gıdanın bir hedefi var. Salatalık su ve mineral dengeni sağlayacak ama penisin büyümesi için hiçbir işe yaramayacak. Yine de sen yemeye devam et, en azından keseye de uygun, zararı yok. Krizi de davet etmez. Daha ne diyeyim? Tazesini bulursan, bana adres ver gidip bir kasa da ben alayım, turşusunu kurayım.

Devamı 2. sayfada...

Penisim küçük ama sevgililerim mutlu, bu nasıl oluyor?

35 yaşında, yakışıklı, maddi durumu iyi bir erkeğim. Birkaç tane sevgilim var. Penisim küçük ama herkes mutlu olduğunu söylüyor. Beni kandırdıklarını düşünüyorum. Sizden cevap bekliyorum. RUMUZ: ANTALYALI

CEVAP: Antalyalı, vallahi dünya dönüyor. İster inan, ister inanma. Gece sokak lambaları sönüyor. Sen de bak. Çünkü Hocan yalan söylüyor. Bazı şeyler ayan beyan! Birkaç kadın sana hayran. Sırada 15-20’si bekliyor. Bizimkiler onlara bilgi veriyor. “Zampik küçük ama parasal dampingi büyük” diyor. Bak yine yalan söyledim. Senin reaksiyonunu denedim. ‘İş bilenin kılıç kuşananın’. Sahi seninki çakı bıçağıydı. Ama her kapıyı açardı. Kadın bir bilmece gibidir, kimi iridir, kimi diridir. Kimi de ufağına fittir. Fit olanların sen de kıymetini bil.

Ne zaman mastürbasyon yapmalıyım?

16 yaşındayım. Ne zaman mastürbasyon yapmalıyım? RUMUZ: ŞAŞKIN

CEVAP: Değerli okurum, azmadan sayıları çoğaltmadan ufaktan başlayabilirsin.

Mastürbasyon yapan kısır olurmuş

16 yaşındayım. Mastürbasyon yapmak istemiyorum. Çünkü büyüyünce kısır olurmuşum. Bu durum beni rahatsız ediyor.

CEVAP: Değerli okurum, haftada 2-3 kez mastürbasyon yap. Sistemler çalışsın. Bu işin okulla, işle ilgisi yok. Yemek de yiyeceksin, su da içeceksin, tuvalete de gideceksin. Arada bir mastürbasyon da yapacaksın. Ölçüyü aşmayacaksın, derslerine çalışacaksın. Eğer direncin, kapasiten yerinde ise derslerinde biraz ölçüyü aşabilirsin. Haydar Hoca’dan sana izin.

Devamı 3. sayfada...

105 kiloluk kadın yüzünden dünyam karardı

47 yaşında, kendi halinde, olgun bir erkeğim. 1.5 yıl öncesine kadar düzenli bir hayatım vardı. Taa ki içki arkadaşlarım bana 105 kiloluk Arabistan’da doğmuş otobüsü devredene kadar. 70 kiloyum, bu arabayı tanıyana dek hayatıma 45 kilodan fazla kadın girmedi. Bu kadın yüzünden erkekliğimi kaybetme noktasına geldim. Ne olur yardım edin.

CEVAP: Hurdacı Burak, bu ne biçim merak? Eskinin eskimişi, kaportasının patlamış dikişi bir otobüse nasıl bindin? İnemedin. Model bozuk, marka kazık. Amortismanlar cızık cızık. Sen otobüstesin yazık ki ne yazık! Bu oyuna gelmezdin ama içki gözünü kör etmiş, arkadaşın da “Kurtuldum tank hurdasından” diye gün bugündür demiş. Bunları göz önüne alarak bir çözüm arayalım. Sana gelelim; sen boyacı ol, hurdayı alla pulla, depoyu fulle. Çık yola, neşeli görün. Mutluluk oyunu oyna. Arada bir öteki arabaları solla. Biri kanar, otobüse atlarsa, kaç Burak kaç bir ormana. Ormanda da inler cinler vardır. Cinlere aldanma, ine dal. Oradakiler kış uykusundan uyanana kadar inde kal

Kız arkadaşım mastürbasyon yapmamam için yemin ettirdi

18 yaşındayım. Kız arkadaşım, evlenene kadar mastürbasyon yapmamaya yemin ettirdi. Acaba ben buna dayanabilir miyim? Ne yapmalıyım?

CEVAP: Değerli okurum, o tür yeminlerin geçerliliği yoktur. Sen de ona buna benzer yeminler ettir. İçinden geldiği gibi davran. Yaparsan yaparsın ama ona “Asla yapmıyorum” de.

Tabanca ateş ediyor ama eskisi gibi mermi gelmiyor

Burada yer alan yazılar, Dr. Haydar Dümen'in Posta gazetesinde geçmişte yazdığı yazıların derlemesinden oluşmaktadır. Dr. Haydar Dümen'in günlük yazılarını Posta gazetesinden takip edebilirsiniz...

3

Sıradaki haber yükleniyor...
holder