Can Uyguç Bir çiçek bile yok!
HABERİ PAYLAŞ

Bir çiçek bile yok!

Galatasaray’da gerçekleşmeyen Fatih Terim operasyonunun perde arkasını net olarak öğrendim. Ve bu yaşananlar oldukça ilginç. İlk temasta Terim, “Önce Frank Rijkaard problemini ortadan kaldırın. Hocanız varken görüşmem” diye şartını öne sürmüş. Bu iş Başkan Adnan Polat tarafından halledilince telefonla hocadan randevu alınmış.

Önceki gün Fatih Terim’in Tarabya Nurol Sitesi’ndeki evinin kapısını Galatasaray Başkanı Adnan Polat, Başkan Yardımcısı Yiğit Şardan, yöneticiler Murat Yalçındağ ve Emir Sarıgül’den kurulu kurmaylar heyeti çalar. Her zamanki gibi janti bir kıyafet giyen Terim konuklarını karşılar. Ama hava nedense pek bir soğuktur. Hal hatır sormadan önce ilk çıkışı Terim yapar ve “Eliniz boş gelmişiniz, bir çiçek bile yok” diyerek gelen konuklara görüşmenin sert bir zemin üzerinden geçeceğinin mesajını verir.

Haberin Devamı

[[HAFTAYA]]

Evdeki yardımcı konuklara ne içeceklerini sorarken, yine araya giren Terim, “Adnan Bey’e sütlü kahve yap, bilirsin ayarını” uyarısında bulunur. Ardından söz alan Başkan Polat, kısa bir giriş yaptıktan sonra Fatih hocaya, Rijkaard ile yolların ayrıldığını, kendisini teknik direktör olarak düşündüklerini söyler. Hafifçe bir tebessüm eden Terim, “Siz beni hazır kıta kenarda bekliyor, hop diye kabul edecek zannediyorsunuz herhalde” cevabını verince herkesin önündeki çay, kahve bile bir anda buz keser. Adnan Polat’ın yanı sıra diğer yöneticiler de lafa girer, hocayı yumuşatmaya çalışır ve kulübün kendisine ihtiyacı olduğunun altını çizer. Fakat nafile, Terim, “Nuh der, peygamber demez” ve görevi kesinlikle kabul etmeyeceğini söyler.

Henüz konuşmanın başında kestirip atan Fatih Terim’in tavrı karşısında şok olan Galatasaray kanadı biraz daha ısrar etse de sonuç alamayacağını anlar. Konuklarını kapıda geçiren Terim elini sıktığı Emir Sarıgül’e herkesin duyacağı şekilde, “Emirciğim, ben İtalya’dayken sen de gelirdin. Ne güzel gezerdik beraber oralarda değil mi?” diye nostalji yapar. Sarıgül’ün de “Hocam çok keyifli zamanlardı” yanıtının üzerine de Terim, Galatasaraylı yöneticilere son darbeyi giderayak vurur: “Merak etme pek yakında yine oralarda beraberce gezeceğiz.” Evden eli boş ayrılan yöneticiler daha sonra Abdullah Avcı ismi üzerinde ısrarla durur. Ancak kulübü İstanbul Büyükşehir Belediye olumsuz görüş bildirince Gheorghe Hagi’de karar kılınır.

Haberin Devamı
Sıradaki haber yükleniyor...
holder