Türkiye (Son Dakika) Bilgisayar beklerken kutudan çıkanları görünce şoke oldular!

Bilgisayar beklerken kutudan çıkanları görünce şoke oldular!

Paylaş
Bilgisayar beklerken kutudan çıkanları görünce şoke oldular!

Bolu’da, internet üzerinden bilgisayar siparişi veren üniversite öğrencisi Mehmet Nuri B., kendisine gelen kutuyu açtığında gözlerine inanamadı

Bolu’da Abant İzzet Baysal Üniversitesinde İşletme bölümü öğrencisi olan Mehmet Nuri B., internet üzerinden beğendiği bir bilgisayarı almak için satıcı Özgür Ceyda V. ile irtibata geçti.

ŞÜPHELENİNCE PAKETİ ŞUBEDE AÇTI


Kendisine bilgisayarı İlker K. isimli bir kişinin PTT kargo yoluyla göndereceğini ve kargoyu da ancak bilgisayarın parasını ödediğinde teslim alabileceği söylenen Nuri B., kargoya giderek ödeme yaptı. Paketin hafifliğinden ve telefonda görüştüğü kişinin konuşmalarından şüphelenen Nuri B. kargo görevlileri ve diğer müşterilerin şahit olması için paketi kargo şubesinde açtı.

3 ADET FAYANS ÇIKTI


Açılan kutudan bilgisayar yerine inşaat malzemesi olan 3 adet fayans çıkması üzerine Nuri B. ve kargoda bulunanlar bir anda şoke oldular. Dolandırıldığını anlayan Nuri B. savcılığa giderek şahıslardan şikayetçi oldu ve yaklaşık 1 ay sonra parasını geri aldı.

Bolu Ağır Ceza Mahkemesinde bugün görülen davada Nuri B., sınav dönemi olduğu ve artık mahkemelerle uğraşmak istemediğini belirterek şikayetinden vazgeçti.

(Faruk Çidem/İHA)

Haberin Devamı