Gündem Bıçak zoruyla tecavüz iddiası

Bıçak zoruyla tecavüz iddiası

Paylaş
Bıçak zoruyla tecavüz iddiası

Samsun'da ayrıldığı erkek arkadaşıyla son kez konuşmaya giden 21 yaşındaki N.Ö., bıçak zoruyla tecavüze uğradığını ileri sürerek şikayetçi oldu

Samsun’un İlkadım İlçesi’nde ailesiyle birlikte yaşayan 21 yaşındaki N.Ö., geçen yıl Ekim ayında gönül ilişkisi yaşadığı Adem K.’nın konuşmak istemesi üzerine Atakum İlçesi’ndeki harabe bir eve gitti.

ZORLA ELBİSELERİNİ ÇIKARDI

İddiaya göre Adem K. burada genç kıza eski erkek arkadaşıyla görüşüp görüşmediğini sordu. N.Ö.’nün görüştüğünü söylemesi üzerine bıçağını çıkarıp boğazına dayayarak, "Sen ikimizi birden mi idare ediyorsun. Bizi birbirimize düşüreceksin" diyerek, genç kızın elbiselerini zorla çıkardı.

Daha sonra da genç kızla zorla ters ilişkiye girdi. Adem K. başka bir odaya gidince, N.Ö. elbiselerini giyip kaçarak bir benzinliğe sığındı. Ardından da polisi arayarak başına gelenleri anlatıp şikayetçi oldu.

Olaydan bir gün sonra yakalanan ve tutuklanarak cezaevine gönderilen Adem K., dün ilk kez Samsun 2’inci Ağır Ceza Mahkemesi’nde hakim karşısına çıktı.

32 YIL HAPİS İSTEMİ

’Cinsel amaçlı alıkoymak ve cinsel istismar’ suçlarından 32 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılanan Adem K. savunmasında şunları söyledi: "Eski erkek arkadaşıyla görüşüp görüşmediği konusunda kendisini yüzleştirmek istedim.

"BİRAZ SEVİŞTİK"

Onunla birlikte harabe eve gittik. Bir süre oturup eski erkek arkadaşının gelmesini bekledik. Gelmeyince benimle ilişkiye girmek istediğini söyledi. Ben de kabul ettim. Biraz seviştik, ancak tam olarak cinsel ilişkiye girmedik. Bana iftira atıyor."

"BIÇAK ÇEKİP TECAVÜZ ETTİ"

Duruşmaya katılan N.Ö. ise sanık ile olaydan 2 ay önce tanıştıklarını belirterek şunları anlattı: "Konuşmak isteyince ben de gittim. Daha sonra eski erkek arkadaşımla görüşüp görüşmediğimi sordu.

Ben de mesajlaştığımızı söyledim. Bu sırada iki arkadaşı daha geldi. Onlar başka bir odada iken Adem bıçağını çekip boğazıma dayadı. Sonra da elbiselerimi zorla çıkardı.

"PSİKOLOJİK TEDAVİ GÖRDÜM"

Korktuğum için bağırıp yardım isteyemedim. Zorla benimle ters ilişkiye girdi. İşi bitince arkadaşlarının bulunduğu odaya gitti. Ben de bu sırada elbiselerimi giyerek kaçtım. Şikayetçiyim. Bu olaydan sonra psikolojik tedavi görüyorum."

Duruşma tanıkların dinlenmesi için ertelenirken, Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Psikiyatri Ana Bilimdalı Başkanlığı’ndan alınan raporda, genç kızın olay nedeniyle ruh sağlığının bozulmadığı belirtildi.

İSMAİL AKDUMAN/DHA

2