Türkiye (Son Dakika) Beyoğlu'nda vahşet

Beyoğlu'nda vahşet

Paylaş
Beyoğlu'nda vahşet

Beyoğlu'nda yol üzerine bırakılmış bir çantanın içinde kadın cesedi bulundu. Polis ekipleri boynu kesilerek öldürülen 30 yaşlarındaki kadının kimliğini tespit etmek için çalışma başlattı

Sabah saatlerinde sokakta temizlik yaparken çantayı gören ve polise haber veren temizlik işçisi o anı “Sokağı süpürürken çantayı farkettim. Altından kan sızıyordu. İçini açtığımda esmer bir kadın yüzü ve kesilmiş kol ile bacaklar gördüm” diye anlattı. Genç kadının cesedi bavulla morga kaldırıldı.

Bülbül Mahallesi'nde sabah saat 07.00 sıralarında bölgede temizlik çalışması yapan belediye görevlisi yol üzerine bırakılmış bir çanta buldu.

Temizlik görevlisi çantayı açtığında ise kadın cesediyle karşılaştı. 1.50 - 1.55 boylarında, 30 yaşlarında olduğu sanılan kadının boynu kesilerek öldürüldüğü ve cesedinin de bavul içine konduğu tespit edildi.

Temizlik görevlisi durumu polis ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen polis ekipleri çevreyi güvenlik şeridi çekerek önlem aldı.

Olay yeri inceleme ekipleri bir kadına ait cesedin kimliğini tespit etmek için başlattı.

Haberin Devamı

startFlvPlayer_PostaV2("divFlvPlayer18241","18241","201406","18241-146899.jpg","1", "0","Beyoğlu'nda vahşet");



BAVULLA MORGA GÖTÜRÜLDÜ

Bulunduğu bavulun içinde morga götürülen ceset üzerinde detaylı inceleme yapmak üzere savcı ve olay yeri inceleme ekipleri morga geldi.

Öte yandan, cesedin mobese kameralarının yaklaşık 5 metre karşısına bırakılması dikkat çekti.

''ÇANTADA ESMER BİR KADIN YÜZÜ GÖRDÜM''


Bülbül Mahallesi’ne erken saatlerde temizlik yapmak için gelen 34 yaşındaki Muhammet Maraz, Aşıklar Sokağı’nın girişinde bir çanta gördü. Sokağın girişini süpüren temizlik işçisi Maraz, çantaya yaklaştı ve etrafındaki kanı fark etti.

Çantayı açan Maraz, bir kadın cesediyle karşılaştı. Neye uğradığını şaşıran temizlik işçisi bu sırada sokaktan geçen polis ekiplerini durdurarak olayı haber verdi.

İncelemelerin ardından temizlik işçisi Maraz, ifade vermek için Emniyet'e götürüldü. Çanta içerisindeki kadın cesedini gören Maraz şunları söyledi:
“Sabah sokağın girişini süpürüyordum. Yolun kenarında çantayı farkettim. Etrafını süpürmeye başladım. Sonra çantanın altından kan sızdığını gördüm. İçini açtığımda esmer bir kadın yüzü ve kesilmiş kollar ile bacaklar gördüm. Çok korktum ve bağırdım. O sırada sokaktan polisler geçiyordu. Hemen olayı polislere söyledim. İncelemelerin ardından ifade vermek için emniyete gittim. Sonra da kan örneğimi aldılar.”

Haberin Devamı

DHA