Opr. Dr. Serdar Bora Bayraktaroğlu Beyler! Yaklaşın anlatacaklarım var!
HABERİ PAYLAŞ

Beyler! Yaklaşın anlatacaklarım var!

Haberin Devamı

Daha önce kadın cinsel estetiğini konuşmuştuk. Şimdi sıra erkeklere geldi. Evet, erkeklerde genital yani cinsel estetik uygulamaları nelerdir?

BAŞLIYORUM, HAZIR MISINIZ?

Erkekler yapıları itibarıyla cinsellik konusuna duyarlı varlıklardır. Yaşam enerjimiz olan cinsel enerji sadece kişisel olarak değil üreme güdüsü nedeniyle de önem taşır.

Bu durumda erkeklerin cinsel hayatlarındaki en ufak bir sıkıntı ciddi problemlere yol açabilir. Mesela aşırı erkeksi haller, agresif tepkiler ya da kendini iyi ifade edememe gibi durumlar aslında cinsel hayattaki sorunların yansıması olabilir.

Biz plastik cerrahlara, hastalar en çok penis boyundaki sorunlar nedeniyle gelmektedir. Özellikle penis boyu kısa olan erkekler yaşadıkları sıkıntı nedeniyle çözüm arıyorlar.

Konuya başlamadan önce şunu belirtmek istiyorum: Yaşadığınız sorun ne olursa olsun mutlaka bir çözümü vardır. Bu nedenle çözümü ertelemek yerine mutlaka bir doktora giderek tedavi olmanız gerekiyor. Çekinmek ya da bu durumu ertelemek size faydadan çok zarar getirir!

Erkek genital estetiğinde en çok penis büyütme ameliyatları yapıyoruz. İstatistikler 40 yaş üzeri evli erkeklerin yaşadığı bu sorun nedeniyle çözüm arayan grup olduğunu gösteriyor. Bu elbette gençlerin sıkıntı yaşamadığı anlamına gelmiyor. Bunu belli yaş üzerindekilerin olgunlukları nedeni ile sorunlarına çözüm bulmak için harekete geçtiği şeklinde okumak lazım.

Devam edelim, penis büyütme yanında ayrıca, uzatma ya da genital bölgenin gençleştirilmesi de yine yaptığımız işlemlerden bazıları.
Penisin standart dışında uzun, kalın, ince ya da kısa olması cinsel hayatta sorunlara neden olur. Bu durumda kişinin psikolojisini bozup aile hayatına kadar etki edebilir.

Penisin kısa olması durumunda kök bölgesini (suspensory ligamente) uzatarak boyu uzatabiliyoruz. Yaklaşık 2-3 cm kadar bir uzama elde ediyoruz. Ancak belirtmekte fayda var. Bu işlem ile ereksiyondaki penis boyunu uzatmıyoruz sadece normal zamanlardaki boyun daha uzun olmasını sağlıyoruz.

Az önce kısaca değinmiştim eğer penisinizin olması gerektiğinden daha ince olduğunu düşünüyorsanız kendi yağlarınız ile penisinizi kalınlaştırabiliyoruz. Bu gerçekten gözle görülür ve kalıcı bir değişime neden oluyor. Aynı zamanda size daha estetik bir görüntü de sağlıyor.
Genital bölgede yapılan ameliyatları genel ya da lokal anestezi ile yapabiliyoruz. Uygulamanın içeriğine göre işlem yaklaşık 1 saat olabilmektedir. Cinsel estetik ameliyatı sonrasında genellikle hasta hemen taburcu edilir. Ameliyat sonrasında her bölgede olduğu gibi hijyen ve hassasiyete özel önem gösterilir. Ve cinsel hayata en erken 3 hafta sonra başlanabilir. Daha erken değil!

Cinsel estetik ameliyatları asla kısırlığa yol açmaz. Ayrıca libidoyu olumlu ya da olumsuz olarak etkilemez, hasta sertleşme ve zevk alma konusunda herhangi bir negatif etkiye sahip olmaz.

Bu tip bir sorununuz varsa ve ameliyata karar verdiyseniz lütfen gerçekçi beklentiler ile yola çıkın. Fanteziler sadece hayallerde güzeldir.
Son olarak; merak ettiğinizi görür gibiyim. Aklınızda şu soru var. Penis küçültme ameliyatı yapılıyor mu? Dilerseniz bu sorunun yanıtı başka bir videonun konusu olsun. Herkese mutlu günler...

Sıradaki haber yükleniyor...
holder