Türkiye (Son Dakika) Beykoz’da trafik kazası: 2 ölü, 1 yaralı

Beykoz’da trafik kazası: 2 ölü, 1 yaralı

Paylaş
Beykoz’da trafik kazası: 2 ölü, 1 yaralı

Beykoz Riva yolunda virajı alamadığı belirtilen otomobil karşı yönden gelen hafriyat kamyonuna çarptı. Yaklaşık 70 metre sürüklenerek hurdaya dönen otomobilin içerinde bulunan 3 kişiden ikisi öldü, bir kişi ise ağır yaralanırken, hayatını kaybeden bir kişinin kafası koptuğu için yol kenarındaki ağaçlık alanda itfaiye erleri ve sürücüler tarafından arandı

Beykoz-Riva yolunda İzzet Aptioğlu idaresindeki otomobil, karşı yönden gelen Musa Aksoy yönetimindeki hafriyat kamyonu ile çarpıştı.

Çarpmanın etkisiyle savrulan otomobil, takla atıp çelik bariyerlere çarptıktan sonra durabildi.

ARACIN İÇİNDE SIKIŞTI


Kazada, sürücü Aptioğlu ile araçtaki Adnan Aptioğlu yaşamını yitirdi, otomobildeki ismi öğrenilemeyen bir kişi de ağır yaralandı. Kazayı görenlerin durumu bildirmesi üzerine olay yerine gelen polis ekipleri yolu trafiğe kapatırken, itfaiye ve sağlık ekipleri de yaralıyı sıkıştığı araçtan çıkardı.



Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesini yaptığı yaralı, Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

KOPAN KAFAYI ARADILAR

Öte yandan hayatını kaybeden bir kişinin kafası, koptuğu için yol kenarındaki ağaçlık alanda itfaiye erleri ve sürücüler tarafından arandı. Ancak daha sonra kafanın parçalanmış halde olduğu için bulunamadığı belirlendi.



Kaza nedeniyle uzun araç kuyruklarının oluştuğu yol, araçların çekilmesinin ardından trafiğe açıldı.

Haberin Devamı