Magazin Beyaz: Biz yaşadık, biz bitirdik

Beyaz: Biz yaşadık, biz bitirdik

Paylaş
Beyaz: Biz yaşadık, biz bitirdik

Şovmen Beyazıt Öztürk, Tanem Sivar ayrılığıyla ilgili "Biz yaşadık biz bitirdik” dedi

ŞovmenBeyazıt Öztürk, Tanem Sivar ayrılığıyla ilgili açıklama yapmaktan kaçınırken, “Bir insanın özelini her tarafta ‘Şundan bitti, şöyle oldu, böyle oldu’ diye anlatması ayıp bir şey gibi geliyor bana. Ben öyle gördüm en azından. Biz yaşadık biz bitirdik” dedi.

Haberin Devamı

Ege Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi'nin davetlisi olarak geldiği İzmir'de diş hekimleriyle ‘dişe dokunur sohbetler’ yapan şovmen Beyazıt Öztürk, toplantının ardından basın mensuplarının Tanem Sivar'la ilgili sorularını yanıtladı.

Ayrılığın nedeni soruları üzerine Beyaz, “Sizin bir ilişkiniz olduğunda tüm mahalleye anlatıyor musunuz? Ünlü ya da ünsüz olmak önemli değil, insanız. Bir insanın özelini her tarafa ‘şundan bitti, şöyle oldu, böyle oldu’ diye anlatması ayıp birşey gibi geliyor bana. Ben öyle gördüm en azından. Biz yaşadık, biz bitirdik. Bu bizim içimizde olan bir şey ama çok iyi arkadaşız, dostuz, hiçbir sıkıntımız yok. Gerekli açıklamayı yaptık. Çok merak eden varsa bilinmesi gereken bir şeyse ‘iyi arkadaştık arkadaşlığımızı kaybetmemek için ayrıldık. Bunun dışında yapacağımız bir açıklama gündemi yorar. Çok önemli konular var. Onların arasında benim açıklamamın gazeteye girmesi beni çok utandırır. Önemli açıklamaların yanında benimki kötü durur, hoş olmaz” dedi.

Haberin Devamı

SEVGiLİLER GÜNÜ İÇİN POP ALBÜMÜ

Beyazıt Öztürk, 14 Şubat Sevgililer Günü'nde piyasaya çıkacak pop albümü için de iddialı konuştu. Beyaz, albümde ünlü sanatçılarla düet yapacağını dile getirerek, “Programımda 15 yıldır değişmeyen tek şey orkestram. Hem onlara bir güzellik olsun hem 15'inci yılda güzel bir şey yapalım, hem de o arkamdaki ‘Gemilerde talim var’ fon müziğinden belki başka bir tarafa geçiş yaparım diye bu albümü çıkarıyorum. Pop albümü ama bildiğimiz pop albümlerinden değil biraz daha soft olacak. 8- 9 parçası yeni, 2- 3 eski parça da koyacağız. Sevgililer Günü'nde çıkacak. Gökhan Tepe'den bir iki şarkı geldi. İsim vermeyeyim şu anda daha geliyor. Çok güzel adamlardan kadınlardan güzel şarkılar geliyor” dedi.

PROGRAMIN İLK KONUĞU SOKAK ÇOCUKLARINI EVİNDE YEDİREN BİR KADIN

Beyazıt Öztürk, 15'inci yayın yılına giren Beyaz Şov'da 10 tane yeni köşe koyduğunu, dekor ve konuk profilinin değiştiğini de söyledi. Beyaz, “Bir konukla programın başından sonuna kadar gitmeyeceğiz. Değişik hayat öyküleri olan sokak çocuklarını kendi evine alıp yediren bir kadını konuk alıyorum” dedi. Ege Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi'nden fahri doktor diploması alan Beyaz, gülerek, “Ünlü olunca okumaya gerek kalmıyor. Gittiğin yer okuldan diploma veriyorlar. Fahri değil mi bu? Yani bir şey yapamıyorum” dedi.

Haberin Devamı

Elif DEMİRCİ/İZMİR, (DHA)